Grillet peberfrugt chutney

fork and spoon
Tilbehør
clock
30-60 min
Grillet peberfrugt chutney
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

3 røde peberfrugter

2 løg

4 fed hvidløg

1 spsk vindruekerneolie

1 tsk korianderfrø

1 tsk sennepsfrø

Sort peber

1 tsk groft salt

2 dl hvidvinseddike

50 g mørk muscovadosukker

125 g syltesukker

Sådan gør du

Del peberfrugterne i kvarte og fjern kernerne. Grill dem til skindet begynder at branke. Kom dem i en frysepose, mens de er varme. Dampen får skindet til at løsne sig. Pil så skindet af og skær peberfrugten i tern.

Skær løg i grove tern og skær hvidløg i tynde skiver. Varm olien i en pande og kom løgene i. Steg til de bliver blanke, tilsæt så hvidløg og peberfrugt, knuste korianderfrø og hele sennepsfrø. Krydr med peber og salt og tilsæt eddike og muscovadosukker. Lad det småkoge i 10 minutter. Tilsæt så syltesukker og kog det igennem og 5-10 min. Hældes på et skoldet glas.

 

Energi pr. 100 g: 1252KJ/299Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 1,2 g.

Kulhydrat: 18,4 g.

Fedt: 1,1 g.