Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillet oksetyndsteg med grillede kartoffelfritter og spidskålssalat med vandmelon og feta
Grillet oksetyndsteg med grillede kartoffelfritter og spidskålssalat med vandmelon og feta
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1.2 kg oksetyndsstegsfileter
2 spsk chiliflager
2 spsk stødt spidskommen
1 spsk fennikelfrø
2 tsk salt
1 tsk friskkværnet peber
2 spsk olivenolie
Grillede kartoffelfritter
4 bagekartofler
1 spsk olivenolie
salt og peber
spidskålssalat
1 spidskål
0.5 vandmelon
8 radiser
100 g feta
1 potte frisk brøndkarse
0.5 dl mørk balsamicoeddike
2 spsk olivenolie
salt og peber
Sådan gør du
1.
Varm grillen op til medium varme.
2.
Klargør kødet og rids fedtkanten let med en skarp kniv.
3.
Kom alle krydderierne i en morter og knus dem let sammen.
4.
Pensl kødet med olivenolie og gnid krydderiblandingen godt ind i kødet.
5.
Grill kødet i 35 minutter, eller til kødet har en kernetemperatur på 56°C.
6.
Start med at grille på fedtkanten, så kødet får grillstriber og sprød stegeskorpe.
7.
Vend derefter kødet.
8.
Lad den grillede tyndsteg hvile på et skærebræt i ca. 10 minutter, inden den skæres i skiver.
9.
Skær bagekartoflerne i grove både og kom dem i en skål.
10.
Vend kartoffelbådene med olivenolie, salt og peber.
11.
Læg kartoflerne på grillen og grill dem møre og sprøde på alle sider i ca. 15 minutter.
12.
Snit spidskål i tynde strimler, fx på et mandolinjern.
13.
Fordel kålen på et passende fad.
14.
Lav vandmelonskugler med en melonske og fordel dem over spidskålen.
15.
Tilføj snittede radiser, smuldret fetaost og frisk brøndkarse.
16.
Rør balsamicoeddike og olivenolie sammen i en skål og smag til med salt og peber.
17.
Hæld dressingen over salaten lige inden servering.
Grill
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
22698 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
543 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
21.9 %
7.0 g
Kulhydrat:
21.2 %
6.8 g
Fedt:
56.9 %
8.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;