Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Grillet oksemørbrad
Grillet oksemørbrad
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Oksemørbrad
1 kg oksemørbrad
olie
groft salt
friskkværnet peber
Salsa Verde
1 bundt kruspersille
1 citron (usprøjtet)
2 fed hvidløg
50 g frisk revet parmesanost
groft salt
friskkværnet peber
Grillet asparges
2 bundter grønne asparges
1 spsk mørk balsamicoeddike
1 stort skalotteløg
1 Bundt frisk basilikum
Spinatsalat
200 g spinatblade
50 g Castello® Danablu 50+
2 olie
1 spsk mørk balsamicoeddike
Tilbehør
1 groft brød
SÅDAN GØR DU
Mørbraden:
1.
1 kg mørbrad afpudses for sener.
2.
Mørbradstykket gnides med lidt olie, godt med salt og friskkværnet peber.
3.
Steges på grillen til kødet føles fast, men eftergivende.
4.
Hviler 5-10 minutter.
Salsa verde:
1.
Et bundt kruspersille hakkes fint.
2.
Blandes med reven citronskal, hakket hvidløg, reven parmesan og krydres med salt og friskkværnet peber.
Asparges:
1.
På aspargesene skæres ca. 2-3 cm af bunden.
2.
Aspargesene pensles med lidt olie og grilles (læg dem på tværs så de ikke falder gennem grillristen).
3.
Vend dem ofte.
4.
Når de er møre og har fået flot grill-mønster tages de af.
5.
Læg noget sølvpapir på grillen og læg aspargesene herpå.
6.
Pensl dem med lidt olie, mørk balsamico og læg skivede skalotteløg ovenpå.
7.
Luk sølvpapiret rundt om aspargesene.
8.
Her trækker de et par minutter og holdes samtidig varme.
Spinatsalat:
1.
Rør en olie/balsamico-dressing i en skål.
2.
Riv spinatbladene fra hinanden og bland dem med smuldret danablu i skålen.
Servering:
1.
Oksemørbraden rulles i den grønne salsa og skæres i 3 cm tykke skiver.
2.
Aspargesene tages ud af sølvpapiret - gem olien - og lægges på tallerkenen sammen med kødet.
3.
Der drysses med frisk basilikum over aspargesene og balsamico/olien fra aspargesene dryppes over.
4.
Server spinatsalaten til.
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10014 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
478 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
42.7 %
12.0 g
Kulhydrat:
10.5 %
2.9 g
Fedt:
46.8 %
6.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;