Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillet medister med serranoskinke, italiensk kartoffelsalat og asparges
Grillet medister med serranoskinke, italiensk kartoffelsalat og asparges
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
800 g medisterpølser
1 spsk olivenolie
0.5 tsk friskkværnet peber
100 g serrano skinker
250 g grønne asparges
brødcroutoner
2 skiver surdejsbrød
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
1 rosmarinkvist
20 g fintrevet pecorino
0.25 tsk friskkværnet peber
1 tsk flagesalt
italiensk kartoffelsalat
600 g aspargeskartofler
1 tsk salt
1 dl ff
200 g røde og gule cherrytomater
1 skalotteløg
65 g blandet salat med rucola
80 g kalamataoliven
Sådan gør du
1.
Start med at lave brødcroutoner: Varm ovnen til 200°C.
2.
Skær brødet i tern til croutoner, og vend dem i olivenolie, finthakket hvidløg, rosmarin, fintrevet pecorino, peber og salt.
3.
Fordel dem på en bageplade med bagepapir, og rist dem sprøde i ovnen i ca. 10 minutter, til de er gyldenbrune.
4.
Klargør og kog kartofler i en gryde med vand og salt, til de er møre og har ”bid”.
5.
Lad dem køle af.
6.
Skær de kogte kartofler i halve og kom dem i en skål.
7.
Bland kartofler med pestoen.
8.
Del cherrytomaterne og skær skalotteløg i tynde ringe.
9.
Vend cherrytomater, skalotteløg, salatmix med rucola og oliven sammen med kartoflerne.
10.
Pensl medisteren med olie og drys med kværnet peber.
11.
Smør grillristen med lidt fedtstof og læg medisteren på risten.
12.
Luk grill-låget.
13.
Grill medisteren i ca. 30 minutter.
14.
Pas på, at den ikke steger ved for høj temperatur.
15.
Skær medisteren i mindre stykker, og pak hvert stykke ind i serranoskinke.
16.
Kom grønne asparges og de indpakkede medister-stykker på grillen i ca. 5 minutter.
17.
Servér medister med kartoffelsalat, grillede asparges og brødcroutoner.
18.
Tip: Grill halverede citroner, som du kan servere til retten.
Italiensk
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15963 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
663 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
18.7 %
7.3 g
Kulhydrat:
22.9 %
8.9 g
Fedt:
58.4 %
10.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;