HjemOpskrifterGrillet lammekølle med couscous, tomater og asparges.

Grillet lammekølle med couscous, tomater og asparges.

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 10 fed hvidløg
  • 1 lammekølle (2-2,5 kg)
  • 600 g couscousgryn
  • 0.5 bæger mynte
  • 400 g ærter (evt. frosne)
  • 400 g cherrytomater
  • 1 bundt grøn asparges
  • 2 spsk olivenolie
  • Saft og skal fra 1 citron (usprøjtet)
  • groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

  • 1.
    Halver hvidløgsfedene.

  • 2.
    Lav 20 huller med en kniv i lammekøllen og fyld dem med et halvt hvidløgsfed.

  • 3.
    Grill den ved inddirekte varme til kernetemperaturen er 70-75° C i ca. 1,5 time.

  • 4.
    Tilbered couscous efter anvisningen på pakken.

  • 5.
    Vend citronsaft og revet skal i.

  • 6.
    Bland salaten af hakket mynte, ærter, halverede tomater og blanceret asparges skåret på skå i mindre stykker og vend couscousen i.

  • 7.
    Smag til med salt og peber.

  • 8.
    Spis salaten til den grillede lammekølle.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
22764 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
592 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.8 g
Protein: 38.3 %13.4 g
Kulhydrat: 36.8 %12.8 g
Fedt: 24.9 %4.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;