Grillet lammekølle med couscous, tomater og asparges.

fork and spoon
Hovedret
clock
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer



1 lammekølle ca. 1400 g

10 hvidløgsfed

600 g couscous

½ bdt. mynte

400 g friskbælgede ærter eller frosne

400 g cherrytomater

1 bdt. asparges

2 spsk. olivenolie

Saft og skal af en usprøjtet citron

Salt og peber

Sådan gør du

Halver hvidløgsfedene. Lav 20 huller med en kniv i lammekøllen og fyld dem med et halvt hvidløgsfed. Grill den ved inddirekte varme til kernetemperaturen er 70-75° C i
ca. 1,5 time. Tilbered couscous efter anvisningen på pakken. Vend citronsaft og revet skal i. Bland salaten af hakket mynte, ærter, halverede tomater og blanceret asparges skåret på skå i mindre stykker og vend couscousen i. Smag til med salt og peber. Spis salaten til den grillede lammekølle.