Meny.dk
KØB VIN
Mad Ud Af Huset
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Festbuffet
Nytårsmenu 2025
Julefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
OMHU produkter
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Hjem
Opskrifter
Grillet lam med zhoug og tabouleh med majs og avocado
Grillet lam med zhoug og tabouleh med majs og avocado
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Tabouleh
2.5 dl vand
1.5 dl couscousgryn
250 g cherrytomater
2 friske majskolber
2 avocadoer
1 frisk chili
1 håndfuld frisk koriander
1 håndfuld frisk bredbladet persille
3 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
0.5 tsk salt
0.5 tsk sort peber
Grillet lam med zhoug
2 lammeculotter
1 håndfuld frisk koriander
1 håndfuld bredbladet persille
1 fed hvidløg
0.5 tsk stødt kardemomme
0.5 tsk stødt spidskommen
1 grøn chilipeber
3 spsk citronsaft
0.5 dl vand
0.5 tsk salt
0.5 tsk sort peber
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Til tabouleh bringes vand i kog i en lille gryde. Kom lidt salt i.
2.
Når vandet koger, hældes couscous i.
3.
Kom låg på og sluk for varmen.
4.
Lad couscous’en trække i 12 min. og brug en gaffel til at løsne op i den.
5.
Kom det over i en skål.
6.
Skær cherrytomater i halve, skær majskernerne af kolberne og skær avocado i skiver.
7.
Hak chilien fint og hak koriander og persille groft.
8.
Kom det hele i skålen med couscous og vend det sammen med olivenolie, citronsaft og lidt salt og peber.
9.
Til lammet skæres kødet i tern og stikkes på grillspyd.
10.
Blend koriander og persille med hvidløg, kardemomme, spidskommen, chili, olivenolie, vand og citronsaft.
11.
Krydr med salt og peber.
12.
Tag halvdelen af zhoug’en fra og brug resten til at pensle på kødet.
13.
Grill kødet 5 min. pr side og lad det trække i 10 min.
14.
Kom resten af zhoug’en over kødet og servér med tabouleh’en.
Grill
SPISETID opskrift
Lam
Sommer
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13516 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
604 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
19.6 %
6.9 g
Kulhydrat:
31.8 %
11.3 g
Fedt:
48.6 %
7.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Tilgængelighedserklæring
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;