Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillet kyllingefilet med asparges og kartofler med persillepesto
Grillet kyllingefilet med asparges og kartofler med persillepesto
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
sort peber
25 g smør til stegning
groft salt
4 kyllingebryst
12 grønne asparges
kartofler med persillepesto:
50 g bredbladet persille
30 g pinjekerner
30 g parmigiano reggiano
3 spsk æbleeddike
1 dl vindruekerneolie
salt og sort peber
800 g nye kartofler
tilbehør:
2 citroner (usprøjtede)
rød skovsyre
Sådan gør du
1.
Skyl og slyng bredbladet persille.
2.
Blend bredbladet persille, pinjekerner, parmesanost og æbleeddike i en foodprocessor.
3.
Hæld vindruekerneolie i blenderen og blend til en ensartet konsistens.
4.
Smag til med salt og peber.
5.
Kog kartoflerne til de er møre og har lidt ”bid”.
6.
Grill kyllingebrystfileter på en grillpande i ca. 4 minutter på hver side.
7.
Hold dem varme.
8.
Grill grønne asparges på en varm grillpande, til de har fået grillstriber.
9.
Del citronerne i halve, og grill dem på en grillpande i ca. 3 minutter med skæresiden nedad.
10.
Tryk dem godt ned i panden.
11.
Halvér kartofler og vend dem med persillepestoen.
12.
Anret kartofler med pesto, kyllingebrystfilet i skiver og pynt med grønne grillede asparges, en halv grillet citron og rød skovsyre.
Grøntsager
Fjerkræ
Dip og dressinger
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10073 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
489 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
24.8 %
7.1 g
Kulhydrat:
20.3 %
5.8 g
Fedt:
54.9 %
7.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;