Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grillet kyllingefilet med asparges og kartofler med persillepesto

Bedømmelse (6)
30-60 min
4 personer

Ingredienser

25 g smør til stegning

Salt og peber

4 stk kyllingebrystfilet

12 stk grønne asparges

 

Kartofler med persillepesto

50 g bredbladet persille

30 g pinjekerner

30 g parmesanost

3 spsk æbleeddike

1 dl vindruekerneolie

Salt og peber

800 g nye kartofler

 

Tilbehør:

2 citroner

Rød skovsyre

Skyl og slyng bredbladet persille. Blend bredbladet persille, pinjekerner, parmesanost og æbleeddike i en foodprocessor. Hæld vindruekerneolie i blenderen og blend til en ensartet konsistens. Smag til med salt og peber.

Kog kartoflerne til de er møre og har lidt ”bid”. Grill kyllingebrystfileter på en grillpande i ca. 4 minutter på hver side. Hold dem varme. Grill grønne asparges på en varm grillpande, til de har fået grillstriber. Del citronerne i halve, og grill dem på en grillpande i ca. 3 minutter med skæresiden nedad. Tryk dem godt ned i panden.

Halvér kartofler og vend dem med persillepestoen. Anret kartofler med pesto, kyllingebrystfilet i skiver og pynt med grønne grillede asparges, en halv grillet citron og rød skovsyre.

 

Energi pr. person: 2788 kJ / 664 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g
Fedt: 8,5 g
Kulhydrat: 8,0 g

Grillet kyllingefilet med asparges og kartofler

Skyl og slyng bredbladet persille. Blend bredbladet persille, pinjekerner, parmesanost og æbleeddike i en foodprocessor. Hæld vindruekerneolie i blenderen og blend til en ensartet konsistens. Smag til med salt og peber.

Kog kartoflerne til de er møre og har lidt ”bid”. Grill kyllingebrystfileter på en grillpande i ca. 4 minutter på hver side. Hold dem varme. Grill grønne asparges på en varm grillpande, til de har fået grillstriber. Del citronerne i halve, og grill dem på en grillpande i ca. 3 minutter med skæresiden nedad. Tryk dem godt ned i panden.

Halvér kartofler og vend dem med persillepestoen. Anret kartofler med pesto, kyllingebrystfilet i skiver og pynt med grønne grillede asparges, en halv grillet citron og rød skovsyre.

 

Energi pr. person: 2788 kJ / 664 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g
Fedt: 8,5 g
Kulhydrat: 8,0 g