HjemOpskrifterGrillet kyllingebryst med pasta, pesto og tomatsalat

Grillet kyllingebryst med pasta, pesto og tomatsalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

  • 1 bæger Pesto
  • 450 g kyllingefilet
  • 2 tomater
  • 500 g frisk pasta
  • 1 avocado
  • 1 pose frisk mozzarella ost
  • groft salt
  • sort peber
  • 1 olivenolie
  • 1 citron (usprøjtet)

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Vend kyllingefileter i almindelig madolie, krydr med salt og peber og grill eller pande på begge sider til gennemstegt.

  • 2.
    Kog pasta efter pakkeanvisning.

  • 3.
    Tomater, mozzarella og avokado skæres i skiver og stænkes med lidt olivenolie, citronsaft, salt og peber.

  • 4.
    Pasta vendes med pestoen.

  • 5.
    Husk at skylle alle grøntsager før brug! (Kyllingen kan tilberedes på grill eller pandesteges).

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9985 kj / 2387 kcal
Næringsindhold pr. 100g
578 kj / 138 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.6 g
Protein: 28.9 %9.8 g
Kulhydrat: 44.1 %15.0 g
Fedt: 27 %4.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;