Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Grillet kyllingebryst med pasta, pesto og tomatsalat
Grillet kyllingebryst med pasta, pesto og tomatsalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
1 bæger Pesto
450 g kyllingefilet
2 tomater
500 g frisk pasta
1 avocado
1 pose frisk mozzarella ost
groft salt
sort peber
1 olivenolie
1 citron (usprøjtet)
SÅDAN GØR DU
1.
Vend kyllingefileter i almindelig madolie, krydr med salt og peber og grill eller pande på begge sider til gennemstegt.
2.
Kog pasta efter pakkeanvisning.
3.
Tomater, mozzarella og avokado skæres i skiver og stænkes med lidt olivenolie, citronsaft, salt og peber.
4.
Pasta vendes med pestoen.
5.
Husk at skylle alle grøntsager før brug! (Kyllingen kan tilberedes på grill eller pandesteges).
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9985 kj / 2387 kcal
Næringsindhold pr. 100g
578 kj / 138 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.6 g
Protein:
28.9 %
9.8 g
Kulhydrat:
44.1 %
15.0 g
Fedt:
27 %
4.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;