Sådan gør du
Grillet kalvesteg:
1.
Grillet kalvesteg:
Krydr kalvesteg med salt, peber og frisk timian.
2.
Kom stegen i en varm grill ved indirekte varme i cirka 45-50 min.
3.
Brug gerne et stegetermometer, det skal vise 57 grader.
4.
Lad stegen hvile i 20 min. inden den skæres i skiver.
Vandmelonsalat:
1.
Bland og anret alle ingredienser til vandmelonsalaten på et fladt fad og afslut med de ristede pinjekerner og frisk mynte.
2.
Hæld dressingen over salaten, og krydr med salt og peber.
Grillede kartofler på spyd med sesam:
1.
Vask kartofler med en svamp og kog dem møre i letsaltet vand tilsat hvidløgsfed og mynte.
2.
Hæld vandet fra og lad dem afkøle.
3.
Brug 3 dybe skåle en for hver slags topping; hvedemel, chilisauce og sesamfrø.
4.
Vend kartofler i hvedemel, chilisauce og sesamfrø.
5.
Sæt kartofler på træspyd cirka 3-4 stykker og grilles ved direkte varme i 5-6 min til de er sprøde og gyldne.
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15423 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
508 kj / 0 kcal
EnergifordelingFiber: | | 1.4 g |
Protein: | 30.4 % | 9.1 g |
Kulhydrat: | 28 % | 8.4 g |
Fedt: | 41.6 % | 5.7 g |
Alkohol: | 0 % | 0.0 g |