HjemOpskrifterGrillet kalvecuvette med jordbær-caprese

Grillet kalvecuvette med jordbær-caprese

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 kalvecuvette
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet peber
  • 3 stilke frisk timian
jordbær-caprese:
  • 500 g jordbær
  • 200 g Arla Karolines Køkken® Mozzarella Tern
  • 1 bakke rucolasalat
  • 3 spsk hvid balsamicoeddike
  • 1 tsk havsalt
  • friskkværnet peber
tilbehør:
  • 600 g nye kartofler vendt med krydderurter

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Snit fedtet på kalvecuvetten i ruder.

  • 2.
    Krydr med salt, peber og frisk timian.

  • 3.
    Start en grill op til indirekte varme, kom kalvecuvetten i en foliebakke og giv stegen ca. 30-35 minutter.

  • 4.
    Lad den hvile inden udskæring.

  • 5.
    Lav jordbær-caprese, imens kødet grilles.

  • 6.
    Skær jordbær i halve, og kom jordbær, mini mozzarellakugler og rucola i en skål eller på et fad.

  • 7.
    Pynt med ekstra rucola og dryp med balsamico.

  • 8.
    Krydr jordbær-caprese med salt og kværnet fempeber.

  • 9.
    Servér skiver af kalvecuvette med jordbær-caprese og nye kartofler vendt med krydderurter.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10881 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
423 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 45.7 %11.4 g
Kulhydrat: 19.8 %4.9 g
Fedt: 34.5 %3.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;