Meny.dk
KØB VIN
Mad Ud Af Huset
Køb dagligvarer
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Hjem
Opskrifter
Grillet kalvecuvette med jordbær-caprese
Grillet kalvecuvette med jordbær-caprese
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 kalvecuvette
1 tsk salt
1 tsk friskkværnet peber
3 stilke frisk timian
jordbær-caprese:
500 g jordbær
200 g Arla Karolines Køkken® Mozzarella Tern
1 bakke rucolasalat
3 spsk hvid balsamicoeddike
1 tsk havsalt
friskkværnet peber
tilbehør:
600 g nye kartofler vendt med krydderurter
Sådan gør du
1.
Snit fedtet på kalvecuvetten i ruder.
2.
Krydr med salt, peber og frisk timian.
3.
Start en grill op til indirekte varme, kom kalvecuvetten i en foliebakke og giv stegen ca. 30-35 minutter.
4.
Lad den hvile inden udskæring.
5.
Lav jordbær-caprese, imens kødet grilles.
6.
Skær jordbær i halve, og kom jordbær, mini mozzarellakugler og rucola i en skål eller på et fad.
7.
Pynt med ekstra rucola og dryp med balsamico.
8.
Krydr jordbær-caprese med salt og kværnet fempeber.
9.
Servér skiver af kalvecuvette med jordbær-caprese og nye kartofler vendt med krydderurter.
Frugt
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10881 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
423 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
45.7 %
11.4 g
Kulhydrat:
19.8 %
4.9 g
Fedt:
34.5 %
3.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;