Grillet kalvecuvette med jordbær-caprese

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Grillet kalvecuvette
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 kalvecuvette

1 tsk salt

1 tsk kværnet peber

3 stængler frisk timian

 

Jordbær-caprese:

500 g jordbær

200 g mini mozzarellakugler

1 bk rucola

2-3 spsk balsamico

1 tsk seasalt

Kværnet fempeber

Tilbehør:

600 g nye kartofler vendt med krydderurter (fx hakket persille)

Sådan gør du

Snit fedtet på kalvecuvetten i ruder. Krydr med salt, peber og frisk timian. Start en grill op til indirekte varme, kom kalvecuvetten i en foliebakke og giv stegen ca. 30-35 minutter. Lad den hvile inden udskæring. Lav jordbær-caprese, imens kødet grilles. Skær jordbær i halve, og kom jordbær, mini mozzarellakugler og rucola i en skål eller på et fad. Pynt med ekstra rucola og dryp med balsamico. Krydr jordbær-caprese med salt og kværnet fempeber. Servér skiver af kalvecuvette med jordbær-caprese og nye kartofler vendt med krydderurter.

 

Energi pr. person: 2782 kJ / 622 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,5 g
Fedt: 7,0 g
Kulhydrat: 7,5 g