Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillet kalveculotte med årstidens grønt
Grillet kalveculotte med årstidens grønt
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 fed hvidløg
1 kalveculotte af dansk velfærdskalv (ca. 150 g pr. person)
1 tsk paprika
1 tsk tørret timian
0.5 tsk salt
0.5 tsk sort peber
1 spsk sojasauce
1 spsk olie
2 dl couscousgryn
5 radiser
2 forårsløg
1 gul peberfrugt
200 g jordbær
2 skoleagurker
150 g feta
0.5 tsk chiliflage
1 bundt frisk timian eller andre friske urter
1 citron
1 tsk honning
2 spsk olivenolie
2 spsk hakket frisk basilikum
1 tsk dijonsennep
0.5 tsk salt
0.5 tsk sort peber
Sådan gør du
1.
Dup kalveculotten med køkkenpapir, og rids fedtet på kødet.
2.
Lav en marinade af hakket hvidløg, paprika, timian, salt, friskkværnet sort peber, soja og olie.
3.
Pensl kalveculotten med marinaden, og kom den på en forvarmet grill.
4.
Grill i cirka 30 minutter, eller indtil der er opnået en kernetemperatur på 58-60C.
5.
Tilbered couscous efter pakkens anvisninger.
6.
Snit forårsløg fint i tynde, skrå ringe.
7.
Skær radiser, peberfrugt og jordbær i mundrette bidder, og snackagurk i lange stykker.
8.
Rør en dressing sammen med citronskal, citronsaft, honning, olivenolie, dijonsennep, basilikum, salt og friskkværnet sort peber.
9.
Anret fadet med couscous, forårsløg, paprika, jordbær og snackagurk.
10.
Hæld dressingen over, og drys til sidst retten med smuldret fetaost, urter og chiliflager.
11.
Nyd skiver af grillet kalveculotte sammen med den dejlige sommersalat.
Grill
Sommer
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12880 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
559 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
39.6 %
13.0 g
Kulhydrat:
22.5 %
7.4 g
Fedt:
37.9 %
5.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;