Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillet honningglaseret hamburgerryg med salat og rugbrødschips
Grillet honningglaseret hamburgerryg med salat og rugbrødschips
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
800 g røget hamburgerryg
1 spsk olivenolie
1 spsk sojasauce
2 spsk honning
1 tsk chiliflage
2 fed hvidløg
0.5 tsk salt
0.5 tsk sort peber
Salat
4 hjertesalat
2 majskolber
2 avocadoer
100 g blåbær
50 g rugbrødschips med salt
Dressing
0.5 spsk olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
1 spsk dijonsennep
1 spsk honning
0.5 tsk friskkværnet peber
0.5 tsk salt
Pynt
1 håndfuld mynte
1 håndfuld frisk kørvel
Sådan gør du
1.
Læg hamburgerryggen i en gryde med kogende vand.
2.
Kog den ved svag varme i cirka 40 minutter.
3.
Bland olie, sojasauce, honning, chiliflager, finthakket hvidløg, salt og friskkværnet sort peber sammen til en marinade.
4.
Når kødet er kogt færdigt, fjernes nettet.
5.
Pensl hamburgerryggen med marinaden.
6.
Kom hamburgerryggen på en forvarmet grill eller grillpande.
7.
Grill den i cirka 10 minutter, til kernetemperaturen er 60 °C.
8.
Del hjertesalaterne i to.
9.
Læg dem på en forvarmet grill eller grillpande, og grill dem i ca. 2 minutter, så de stadig har lidt bid.
10.
Kog majskolberne i letsaltet vand i ca. 15-20 minutter.
11.
Skær herefter majskornene fra kolberne.
12.
Skær avokado i både og skyl blåbær i vand.
13.
Bland olivenolie, hvidvinseddike, dijonsennep, honning, friskkværnet sort peber og salt sammen til en dressing.
14.
Anret salaten på et stort fad.
15.
Skær hamburgerryggen i tynde skiver og læg dem på fadet.
16.
Hæld dressingen over salaten.
17.
Pynt med rugbrødschips, mynte og kørvel.
Grill
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
25349 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
973 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.2 g
Protein:
16.9 %
9.7 g
Kulhydrat:
35.8 %
20.5 g
Fedt:
47.3 %
12.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;