Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Grillet hel ørred med kartoffelsalat med rygeost og løvstikke
Grillet hel ørred med kartoffelsalat med rygeost og løvstikke
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Ørred
4 hele ørreder
Kartoffelsalat:
400 g kogte kartofler
400 g letkogte gulerødder, i skiver på 1,5cm
1 1 dl rygeost
1.5 dl creme fraiche 18%
1 dl hakket løvstikke
salt og friskkværnet peber
Bønnesalat:
200 g grønne bønner, kogte med bid
200 g edamamebønner, optøet
3 forårsløg, i tynde ringe
revet skal af en 0.5 citron (usprøjtet)
1 fed hvidløg, knust
0.5 dl olivenolie
1 tsk havsalt
Sådan gør du
1.
Skyl og dup ørrederne med køkkenrulle.
2.
Pensl med olivenolie, salt og peber.
3.
Grill ørrederne i 7-8 min. på hver side til fisken føles fast og tilberedt.
4.
Kom kartofler og gulerødder i en skål.
5.
Bland rygeost med creme fraiche, salt, kværnet peber og hakket løvstikke.
6.
Bland det sammen med kartofler og gulerødder.
7.
Vend grønne bønner, edamame bønner, forårsløg med citronskal, knust hvidløg, olivenolie og havsalt.
8.
Servér den sprøde stegte ørred på en bund af bønnesalat med cremet kartoffelsalat til.
Grøntsager
Fisk og skaldyr
Salater
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5782 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
379 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.5 g
Protein:
12.4 %
2.8 g
Kulhydrat:
34.3 %
7.7 g
Fedt:
53.3 %
5.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;