4 personer
8 stk. fersk sildefilet
4 spsk. dijon sennep
4 spsk. flydende honning
2 dl frisk dild, plukket
2 tsk. seasalt
8 kødnåle
Pynt med frisk dild.
Tilberedning:
Skyl sildefilter og dup dem tørre.
Klip finne af på midten af sildefileterne.
Læg dem med skindsiden nederst.
Smør med sennep, flydende honning, seasalt og masser af frisk dild.
Foldes sammen på tværs og stik en kødnål igennem så de holder på fyldet.
Læg dem klar på tallerken til grillning.
Grilles i ca. 3-4 min på hver side på gas grill, kul grill eller en grill pande.
Anret de varme grillede fyldte silde fileter på fad og pynt med frisk dild.
Energi pr. person: 1630 Kj/ 388 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 14 g.
Kulhydrat: 11 g.
Fedt: 11 g.
SE TRIN-FOR-TRIN VIDEO HER - ELLER SE EN MASSE VIDEOER HER