HjemOpskrifterGrillet flæskestegssandwich

Grillet flæskestegssandwich

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 kg flæskesteg
  • salt
  • sort peber
  • 200 g spidskål
  • 150 g revet gulerødder
  • 1 håndfuld ærteskud
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 4 brioche burgerboller
  • 8 spsk sriracha mayonnaise
  • 100 g syltet agurker
Pynt
  • agurk i skiver
  • citronskal (usprøjtet)
  • evt. mynte

Sådan gør du

Tilberedning
  • 1.
    Gnid flæskestegen med salt og peber, og grill den ved indirekte varme, eller steg den i ovnen i 45 min. til 1 time ved 200 °C, eller til den har en centrumtemperatur på 74 °C.

  • 2.
    Skær stegen i skiver.

  • 3.
    Snit kålen fint, og bland med revet gulerod og ærteskud.

  • 4.
    Vend salaten sammen med olivenolie og hvidvinseddike, og krydr med lidt salt og peber.

  • 5.
    Lun burgerbollerne, og smør dem med sriracha mayo.

  • 6.
    Kom 1-2 skiver flæskesteg i hver burger, og top med salat og syltede agurker.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17697 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
948 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 20.9 %11.7 g
Kulhydrat: 13.7 %7.6 g
Fedt: 65.4 %16.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;