Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Grillet flæskesteg med rødkålssalat med abrikos og feta
Grillet flæskesteg med rødkålssalat med abrikos og feta
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
60-90 min
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
groft salt og sort peber
1 kg flæskesteg
300 g rødkål
75 g syltede rødbeder
100 g tørrede abrikoser
100 g babyspinatblade
150 g feta
25 g ristede pinjekerner
4 spsk olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
SÅDAN GØR DU
1.
Gnid flæskestegen godt med groft salt.
2.
Grill den ved indirekte varme ved ca. 220°C i 50 min., eller til kødet har en centrumtemperatur på 68°C.
3.
Snit rødkålen fint, og skær rødbeder og abrikoser i tern eller strimler.
4.
Vend det sammen med spinat, smuldret feta og pinjekerner.
5.
Dryp med olivenolie og eddike, og krydr med lidt salt og peber.
6.
Tip: Rester fra både flæskesteg og salat kan puttes i en virkelig god sandwich dagen efter – med lidt mayonnaise eller sennep.
Grill
Dansk
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15920 kj / 3805 kcal
Næringsindhold pr. 100g
867 kj / 207 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
24.2 %
12.4 g
Kulhydrat:
9.6 %
4.9 g
Fedt:
66.2 %
15.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;