Grillet flæskesteg med rødkålssalat med abrikos og feta

fork and spoon
Hovedret
clock
60-90 min
Grillet flæskesteg med rødkålssalat med abrikos og feta
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 flæskesteg, ca. 1 kg. 

Groft salt og sort peber

300 g rødkål

75 g syltede rødbeder

100 g tørrede abrikoser

100 g babyspinat

150 g feta

25 g ristede pinjekerner

4 spsk. Olivenolie

2 spsk. hvidvinseddike
 

Sådan gør du

Gnid flæskestegen godt med groft salt. Grill den ved indirekte varme ved ca. 220°C i 50 min., eller til kødet har en centrumtemperatur på 68°C. Snit rødkålen fint, og skær rødbeder og abrikoser i tern eller strimler. Vend det sammen med spinat, smuldret feta og pinjekerner. Dryp med olivenolie og eddike, og krydr med lidt salt og peber. 

Tip: Rester fra både flæskesteg og salat kan puttes i en virkelig god sandwich dagen efter – med lidt mayonnaise eller sennep. 

 

Energi pr. person: 4252KJ/1016Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 11,9 g. 
Kulhydrat: 4 g. 
Fedt: 18 g.