Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Grillet entrecote med grillet cherrytomatsalat
Grillet entrecote med grillet cherrytomatsalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 entrecote
olivenolie til pensling
salt & peber
krydderurtesmør:
4 spsk stuetempereret smør
1 spsk grov sennep
2 spsk hakket persille
2 spsk hakket frisk basilikum
1 spsk hakket frisk timian
1 fed hvidløg
0.5 citron
grillet cherrytomatsalat:
400 g cherrytomater
2 friske mozzarella oste
1 dl basilikumpesto
1 spsk frisk basilikum
1 kørvelkvist
salt & peber
Sådan gør du
1.
Rør smør, sennep og krydderurter sammen med knust hvidløg og saften fra en halv citron.
2.
Stil kryddersmørret til side.
3.
Tænd grillen ved 180 C.
4.
Pensl bøfferne med lidt olivenolie på begge sider, og krydr med salt og peber.
5.
Grill bøfferne i ca. 5 minutter på hver side.
6.
Grill cherrytomaterne på grillen i ca. 3 minutter, og læg dem herefter på et passende fad.
7.
Riv bøffelmozzarellaerne i mindre stykker, og arrangér dem omkring tomaterne sammen med pesto og de friske krydderurter.
8.
Smag til med salt og peber.
9.
Servér de grillede entrecoter sammen med krydderurtesmør og lun cherrytomatsalat.
10.
Tip: Du kan med fordel grille skiver af et godt surdejsbrød som ekstra tilbehør.
Fest
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8368 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
867 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
10.7 %
5.5 g
Kulhydrat:
5.5 %
2.8 g
Fedt:
83.8 %
19.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;