HjemOpskrifterGrillet entrecote med grillet cherrytomatsalat

Grillet entrecote med grillet cherrytomatsalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 entrecote
  • olivenolie til pensling
  • salt & peber
krydderurtesmør:
  • 4 spsk stuetempereret smør
  • 1 spsk grov sennep
  • 2 spsk hakket persille
  • 2 spsk hakket frisk basilikum
  • 1 spsk hakket frisk timian
  • 1 fed hvidløg
  • 0.5 citron
grillet cherrytomatsalat:
  • 400 g cherrytomater
  • 2 friske mozzarella oste
  • 1 dl basilikumpesto
  • 1 spsk frisk basilikum
  • 1 kørvelkvist
  • salt & peber

Sådan gør du

  • 1.
    Rør smør, sennep og krydderurter sammen med knust hvidløg og saften fra en halv citron.

  • 2.
    Stil kryddersmørret til side.

  • 3.
    Tænd grillen ved 180 C.

  • 4.
    Pensl bøfferne med lidt olivenolie på begge sider, og krydr med salt og peber.

  • 5.
    Grill bøfferne i ca. 5 minutter på hver side.

  • 6.
    Grill cherrytomaterne på grillen i ca. 3 minutter, og læg dem herefter på et passende fad.

  • 7.
    Riv bøffelmozzarellaerne i mindre stykker, og arrangér dem omkring tomaterne sammen med pesto og de friske krydderurter.

  • 8.
    Smag til med salt og peber.

  • 9.
    Servér de grillede entrecoter sammen med krydderurtesmør og lun cherrytomatsalat.

  • 10.
    Tip: Du kan med fordel grille skiver af et godt surdejsbrød som ekstra tilbehør.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8368 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
867 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 10.7 %5.5 g
Kulhydrat: 5.5 %2.8 g
Fedt: 83.8 %19.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;