HjemOpskrifterGrillet cuvette med chimichurri

Grillet cuvette med chimichurri

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 oksecuvette
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og sort peber
chimichurri:
  • 1 bundt kruspersille
  • 1 bundt frisk koriander
  • 1 fed hvidløg
  • 2 forårsløg
  • 1 rød chilipeber
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 0.75 spsk olivenolie
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Gnid cuvetten i 1 spsk olivenolie og krydr godt med salt og peber.

  • 2.
    Brun kødet på begge sider på grillen over direkte varme.

  • 3.
    Lad den stege færdig ved indirekte varme under låg i 35-40 min, eller til den har en centrumtemperatur på 55 °C for medium rare.

  • 4.
    Lad kødet trække 10 min før det skæres ud.

  • 5.
    Kom ingredienserne til chimichurri i en blender og blend det kort sammen til en grov dressing.

  • 6.
    Hvis du ikke vil have det for stærkt, kan du fjerne frøene fra chilien først.

  • 7.
    Server kødet i skiver med chimichurri over.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14438 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
959 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.2 g
Protein: 29 %16.3 g
Kulhydrat: 1.2 %0.7 g
Fedt: 69.8 %18.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;