Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillet brød med rejer, æg og hollandaise
Grillet brød med rejer, æg og hollandaise
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 æggeblomme
150 g smør
2 spsk vand
1 citron (usprøjtet)
salt og friskkværnet hvid peber
4 store æg
4 skiver hvedebrød
1 dl frisk kørvel
1 dl frisk dild
2 spsk purløg
250 g rejer
Sådan gør du
1.
Smelt smørret og lad det køle let af.
2.
I en anden gryde kommes æggeblommen i og piskes sammen med vand over svag varme eller over vandbad.
3.
Tilsæt gradvist det lune smør, mens der piskes og saucen varmes forsigtigt op, så den tykner.
4.
Lad de hvide mælkestoffer fra smørret, blive i gryden og kassér.
5.
Pas på saucen ikke får for meget varme, da den så vil skille.
6.
Smag til sidst til med salt, peber og 1-2 spsk. citronsaft.
7.
Kog æggene i 6 min så de er bløde.
8.
Grill brødene på en grillpande.
9.
Pluk kørvel og dild og bland med klippet purløg og en smule citronsaft.
10.
Kom lidt af urterne på brødene og arranger rejerne ovenpå.
11.
Kom derefter æg og hollandaise over.
12.
Top med urtesalaten.
Forret
Frokost
SPISETID opskrift
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9608 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
917 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
16.2 %
8.7 g
Kulhydrat:
21.7 %
11.7 g
Fedt:
62.1 %
15.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;