Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillet asiatisk inspireret ribbenssteg
Grillet asiatisk inspireret ribbenssteg
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
havsalt
1.5 kg ribbenstege
4 spsk sesamolie
1 limefrugt
1 tsk fennikelfrø
1 spsk sød chilisauce
2 spsk sojasauce
sprød asiatisk salat
1 agurk
1 Bunch radise
1 dl olivenolie
0.5 dl æblecidereddike
2 spsk sojasauce
1 spsk frisk ingefær
2 spsk ristede sesamfrø
1 bundt frisk koriander
1 limefrugt
Sådan gør du
1.
Tænd grillen ved 180 C.
2.
Dup stegen tør med køkkenrulle, og gnid sværene godt med fint havsalt.
3.
Læg stegen i et støbejernsfad, og steg den på grillen under låg i ca. 75 - 90 minutter.
4.
Rør sesamolie, limesaft, fennikelfrø, sød chilisauce og sojasauce sammen i en passende skål.
5.
Lad marinaden trække, mens kødet grilles og salaten laves.
6.
Snit agurken i 10 cm tynde stave.
7.
Skyld radiserne, fjern toppene og snit dem i meget tynde skiver – evt. på et mandolinjern.
8.
Kom agurkerne i en passende skål.
9.
Pisk olivenolie, æblecidereddike, sojasauce og ingefær sammen til en dressing.
10.
Hæld dressingen over salaten, eller servér den ved siden af.
11.
Drys salaten med ristede sesamfrø, frisk koriander og limebåde.
12.
Pensl ribbenstegen med marinaden.
13.
Skær stegen i skiver, og servér både steg og salat med det samme.
Mellemøsten
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6531 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
879 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
3.4 %
1.8 g
Kulhydrat:
9.6 %
5.0 g
Fedt:
87 %
20.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;