Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillede tykstegsbøffer med bagte kartofler og krydderurtedressing
Grillede tykstegsbøffer med bagte kartofler og krydderurtedressing
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
olivenolie
4 fileter tykstegsbøffer
salt & peber
krydderurtedressing:
2 dl creme fraiche 18%
2 spsk friskhakket frisk basilikum
2 spsk friskhakket persille
1 knust fed hvidløg
1 spsk friskpresset citronsaft
salt & peber
grøn salat:
4 dl feldsalat
2 bananskalotteløg
2 tsk hvid balsamicoeddike
4 olivenolie
salt & peber
grillede hvidløg:
4 hele hvidløg
olivenolie til pensling
tilbehør: Krydderurter efter eget ønske
Sådan gør du
1.
Tænd grillen ved 180 C.
2.
Pak hver bagekartoffel ind i alufolie, og kom dem i et støbejernsfad.
3.
Bag kartoflerne på grillen under låg i ca. 60 minutter, eller til de er møre.
4.
Vend alle ingredienserne til krydderurtedressingen sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
5.
Lad dressingen stå tildækket på køl, så den trækker smag.
6.
Pensl tykstegsbøfferne med en smule olivenolie, og grill dem i ca. 4-5 minutter på hver side.
7.
Krydr med salt og peber undervejs.
8.
Skær lidt af toppen på de hele hvidløg, og pensl dem med lidt olivenolie.
9.
Grill dem med toppen nedad i 3 minutter, og vend.
10.
Lad hvidløgene grille, til bøfferne er færdige.
11.
Vend feldtsalaten sammen med skalotteløg skåret i tynde skiver.
12.
Tilsæt balsamico og olivenolie.
13.
Bland det hele nænsomt sammen, og smag til med salt og peber.
14.
Top bagekartoflerne med krydderurtedressingen, og servér dem sammen med tykstegsbøffer, den grønne salat og grillede hvidløg.
15.
Drys evt. salaten med ekstra friske krydderurter efter eget ønske.
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4611 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
796 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
7.3 %
3.4 g
Kulhydrat:
26 %
12.2 g
Fedt:
66.7 %
14.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;