HjemOpskrifterGrillede snackpebre, grilltomater og sprøde croutoner

Grillede snackpebre, grilltomater og sprøde croutoner

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 grill tomater i halve
  • 500 g røde snackpebere
  • 1 helt hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk flydende honning
  • 4 grønne chilipebere
  • havsalt
  • 0.5 tsk røget paprika
  • 100 g Cheasy® Salatost i tern 3%
brødcroutons:
  • 100 g daggammelt brød i tern
  • olivenolie til pensling
  • havsalt
pynt:
  • drys med røget paprika

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Grill snackpebrene på en grillpande eller en grill til de er gyldne, og skær dem i grove rustikke stykker.

  • 2.
    Stil dem til side.

  • 3.
    Grill tomaterne på en meget varm grill i 2-3 min.

  • 4.
    Giv de hele hvidløgsfed et tryk i skallen, grill dem i 2 min. sammen med stykker af grøn chili.

  • 5.
    Kom grillede snackpebre, grillede halve tomater, grillede hvidløgsfed i skal, samt stykker af grøn chili på et serveringsfad.

  • 6.
    Hæld flydende honning og olivenolie over.

  • 7.
    Drys med seasalt og røget paprika.

  • 8.
    Croutoner Vend brødcroutonerne med olivenolie og seasalt.

  • 9.
    Grill dem på grill eller grillpande til de er gyldne og sprøde.

  • 10.
    Drys dem over peber-/tomatsalaten.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4119 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
357 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 16.3 %3.4 g
Kulhydrat: 52.3 %11.0 g
Fedt: 31.4 %3.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;