Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillede skaftkoteletter med topping og couscous-salat
Grillede skaftkoteletter med topping og couscous-salat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
salt og friskkværnet peber
4 skaftkotelet
couscous-salat:
4 dl vand
200 g couscousgryn
4 forårsløg
1 dl tørret abrikos
5 g røde chilipebre
1 dl hakket kruspersille
1 dl hakket mynte
1 dl mandel uden skal
1 dl granatæblekerne
150 g Cheasy® Salatost i tern 3%
dressing:
1 dl friskpresset citronsaft
0.5 dl olivenolie
salt og friskkværnet peber
pynt:
mynteblade
Sådan gør du
1.
Kog vandet op til couscous.
2.
Kom couscous i en skål og hæld det kogende vand over.
3.
Lad det trække efter anvisningen.
4.
Skær forårsløg i ringe og skær tørrede abrikoser og chili i tern.
5.
Fordel couscous i en serveringsskål med en gaffel, så der ikke er klumper i.
6.
Bland citronsaft, olivenolie, salt og peber i.
7.
Vend forårsløg, tørrede abrikoser, chili, persille, mynte, mandler og granatæblekerner sammen med couscous til en salat.
8.
Top couscous-salaten med smuldrede fetatern og friske mynteblade.
9.
Grill skaftkoteletter med topping i en foliebakke ved direkte varme i ca. 15 minutter med låg.
10.
Krydr med salt og peber.
11.
Lad koteletterne trække i 5 minutter inden servering.
12.
Tip: Couscous kan med fordel laves klar dagen før med citronsaft, olivenolie, salt og peber.
Salater
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9616 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
593 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.3 g
Protein:
28.3 %
9.9 g
Kulhydrat:
35.1 %
12.2 g
Fedt:
36.6 %
5.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;