HjemOpskrifterGrillede skaftkoteletter med topping og couscous-salat

Grillede skaftkoteletter med topping og couscous-salat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 skaftkotelet
couscous-salat:
  • 4 dl vand
  • 200 g couscousgryn
  • 4 forårsløg
  • 1 dl tørret abrikos
  • 5 g røde chilipebre
  • 1 dl hakket kruspersille
  • 1 dl hakket mynte
  • 1 dl mandel uden skal
  • 1 dl granatæblekerne
  • 150 g Cheasy® Salatost i tern 3%
dressing:
  • 1 dl friskpresset citronsaft
  • 0.5 dl olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
pynt:
  • mynteblade

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog vandet op til couscous.

  • 2.
    Kom couscous i en skål og hæld det kogende vand over.

  • 3.
    Lad det trække efter anvisningen.

  • 4.
    Skær forårsløg i ringe og skær tørrede abrikoser og chili i tern.

  • 5.
    Fordel couscous i en serveringsskål med en gaffel, så der ikke er klumper i.

  • 6.
    Bland citronsaft, olivenolie, salt og peber i.

  • 7.
    Vend forårsløg, tørrede abrikoser, chili, persille, mynte, mandler og granatæblekerner sammen med couscous til en salat.

  • 8.
    Top couscous-salaten med smuldrede fetatern og friske mynteblade.

  • 9.
    Grill skaftkoteletter med topping i en foliebakke ved direkte varme i ca. 15 minutter med låg.

  • 10.
    Krydr med salt og peber.

  • 11.
    Lad koteletterne trække i 5 minutter inden servering.

  • 12.
    Tip: Couscous kan med fordel laves klar dagen før med citronsaft, olivenolie, salt og peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9616 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
593 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.3 g
Protein: 28.3 %9.9 g
Kulhydrat: 35.1 %12.2 g
Fedt: 36.6 %5.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;