Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grillede skaftkoteletter med topping og couscous-salat

Bedømmelse (6)
30-60 min
4 personer

Ingredienser

4 stk skaftkoteletter med topping

Salt

Kværnet peber

 

Couscous-salat:                                                     

400 ml vand

200 g couscous

4 stk forårsløg

1 dl tørrede abrikoser

5 g frisk rød chili

1 dl hakket persille

1 dl hakket mynte

1 dl hele mandler uden skal

1 dl granatæblekerner

150 g feta i tern

 

Dressing:

1 dl friskpresset citronsaft

½ dl olivenolie

Salt

Kværnet peber

 

Pynt: Friske mynteblade

Kog vandet op til couscous. Kom couscous i en skål og hæld det kogende vand over. Lad det trække efter anvisningen. Skær forårsløg i ringe og skær tørrede abrikoser og chili i tern.

Fordel couscous i en serveringsskål med en gaffel, så der ikke er klumper i. Bland citronsaft, olivenolie, salt og peber i. Vend forårsløg, tørrede abrikoser, chili, persille, mynte, mandler og granatæblekerner sammen med couscous til en salat. Top couscous-salaten med smuldrede fetatern og friske mynteblade.

Grill skaftkoteletter med topping i en foliebakke ved direkte varme i ca. 15 minutter med låg. Krydr med salt og peber. Lad koteletterne trække i 5 minutter inden servering.

Tip: Couscous kan med fordel laves klar dagen før med citronsaft, olivenolie, salt og peber.

 

OBS: Næringsindholdet er gældende for skaftkoteletter uden topping, da toppingen varierer fra butik til butik.

Energi pr. person: 3341 kJ / 795 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12,0 g
Fedt: 7,0 g
Kulhydrat: 12,5 g

Grillede skaftkoteletter med topping og couscous-salat

Kog vandet op til couscous. Kom couscous i en skål og hæld det kogende vand over. Lad det trække efter anvisningen. Skær forårsløg i ringe og skær tørrede abrikoser og chili i tern.

Fordel couscous i en serveringsskål med en gaffel, så der ikke er klumper i. Bland citronsaft, olivenolie, salt og peber i. Vend forårsløg, tørrede abrikoser, chili, persille, mynte, mandler og granatæblekerner sammen med couscous til en salat. Top couscous-salaten med smuldrede fetatern og friske mynteblade.

Grill skaftkoteletter med topping i en foliebakke ved direkte varme i ca. 15 minutter med låg. Krydr med salt og peber. Lad koteletterne trække i 5 minutter inden servering.

Tip: Couscous kan med fordel laves klar dagen før med citronsaft, olivenolie, salt og peber.

 

OBS: Næringsindholdet er gældende for skaftkoteletter uden topping, da toppingen varierer fra butik til butik.

Energi pr. person: 3341 kJ / 795 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12,0 g
Fedt: 7,0 g
Kulhydrat: 12,5 g