Grillede nektariner med grand marnier og græsk yoghurt

fork and spoon
Dessert
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

6 halve nektariner
50 g brun farin
4 spsk. Grand Marnier likør
50 g grofthakkede mandler
50 g knuste kammerjunkere
4 spsk. græsk yoghurt 10 %

Sådan gør du

Rist mandlerne brune på en tør pande. Grill de halve nektariner med skæreskiden nedad på en brandvarm grill. Grill dem til de har tydelige dybe grillstriber. Læg de grillede nektariner i en grillbakke med skæresiden opad. Rør brun farin og Grand Marnier sammen og fordel blandingen oven på nektarinerne. Bag nektarinerne ved indirekte varme på grillen under låg i ca. 10 min. Server med ristede mandler, knuste kammerjunkere og iskold græsk yoghurt.

Energi pr. person:
1433 KJ (341 kcal)

Energifordeling pr. 100 g:
Protein: 12,9 %
Fedt: 41,7 %
Kulhydrat: 45,4 %