HjemOpskrifterGrillede majskolber med salsa fresca, feta og honning-tabascomarinade

Grillede majskolber med salsa fresca, feta og honning-tabascomarinade

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 3 spsk tabascosauce
  • 4 spsk akaciehonning
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk tørret chiliflage
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids sort peber
  • 2 tomater
  • 0.5 grøn peberfrugt
  • 1 jalapeño (frisk)
  • 0.5 rødløg
  • 0.5 dl friskpresset limesaft
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 4 majskolber
  • 100 g feta

Sådan gør du

  • 1.
    Rør akaciehonning sammen med Tabasco, olivenolie og chiliflager.

  • 2.
    Krydr med lidt salt og sort peber.

  • 3.
    Skær tomater, peberfrugt, jalapeno og rødløg i meget små tern, og bland med limesaft og grofthakket koriander.

  • 4.
    Smag til med salt og peber.

  • 5.
    Skær hver majskolbe i tre stykker, og pensl dem med lidt af honningmarinaden.

  • 6.
    Grill dem på alle sider, ca. 15 min. i alt.

  • 7.
    Læg dem i et fad, og vend dem i resten af marinaden.

  • 8.
    Kom tomatsalsa over, og smuldr feta på toppen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8499 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
530 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 11.3 %3.5 g
Kulhydrat: 62.6 %19.5 g
Fedt: 26.1 %3.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;