HjemOpskrifterGrillede majs

Grillede majs

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 friske majskolber
    Rørt smør:
    • 100 g smør
    • 0.5 dl (3 spsk.) Arla Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10%
    • 1 spsk estragonblade
    • havsalt
    • friskkværnet peber

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Varm grillen op.

    • 2.
      Lad bladene blive på majskolberne, men fjern silketrådende lige under bladene og læg de hele majskolber i koldt vand i 10 min.

    • 3.
      Tag de friske majskolber op, pak bladene omkring majskolben og grill dem i ca. 20-25 min. på grillen til majsene er gule.

    • 4.
      Vendes undervejs.

    • 5.
      Smørret piskes med elpisker sammen med yoghurt og frisk estragon.

    • 6.
      Smag til med salt og peber.

    • 7.
      Servér det lækre smør til de varme grillede majskolber.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    8325 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    722 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 2.5 g
    Protein: 8.8 %3.7 g
    Kulhydrat: 45.7 %19.4 g
    Fedt: 45.5 %8.9 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;