Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Gratineret rødspættefilet med spinat og porre
Gratineret rødspættefilet med spinat og porre
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 porrer
500 g kartofler
1 spsk smør
250 g spinatblade
1 spsk frisk timian
salt og sort peber
500 g rødspættefileter
25 spsk smør
2.5 spsk hvedemel
6 dl mælk
0.5 tsk revet muskatnød
0.5 tsk cayennepeber
25 g revet vesterhavsost
Sådan gør du
1.
Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern.
2.
Forkog dem i saltet vand i 10 min.
3.
Sigt vandet fra, og lad kartoflerne dampe af.
4.
Kom dem i et ovnfast fad.
5.
Skær porrer i skiver på 1 cm og steg dem i en pande med 1 spsk. smør.
6.
Efter 5 min. kommes spinaten i.
7.
Lad den falde sammen, og krydr med timian, salt og peber.
8.
Kom grøntsagerne i fadet med kartoflerne.
9.
Rul rødspætterne, og fordel dem i grøntsagsfadet.
10.
Til bechamelsauce smeltes 25 g smør i en gryde.
11.
Kom melet i og pisk grundigt.
12.
Hæld mælken i, mens der piskes, så det ikke klumper.
13.
Lad saucen koge op, så den tykner, og smag til med muskat, cayennepeber og salt og peber.
14.
Hæld bechamelsaucen over fadet med grøntsager og fisk, og drys osten over.
15.
Gratineres i ovnen i 20 min. ved 190°C.
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7650 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
334 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
43.8 %
8.6 g
Kulhydrat:
31.9 %
6.3 g
Fedt:
24.3 %
2.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;