Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Græske kødboller med bagte tomater feta og fladbrød
Græske kødboller med bagte tomater feta og fladbrød
Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 æg
400 g økologisk hakket oksekød
50 g rasp
0.5 dl vand
1 lille løg
1 fed hvidløg
2 spsk hakket frisk mynte + ekstra til drys
2 spsk hakket persille + ekstra til drys
0.5 tsk stødt allehånde
salt og sort peber
500 g cherrytomater
4 kviste frisk timian
2 spsk olivenolie + ekstra til stegning
250 g yoghurt 10%
150 g feta
1 pakke fladbrød
Sådan gør du
Tilberedning
1.
Rør en fars sammen af hakket oksekød, æg, rasp og vand.
2.
Riv løget groft og kom det i farsen sammen med finthakket hvidløg, mynte, persille, allehånde og kanel.
3.
Krydr med salt og peber.
4.
Lad farsen trække i 10 min. og form den til små kødboller, der steges 5 min. pr. side ved middel varme på en pande med olivenolie.
5.
Halvér cherrytomaterne og kom dem i et ovnfast fad sammen med timian, 2 spsk. olivenolie og lidt salt og peber.
6.
Bag tomaterne i 15 min. ved 180 °C.
7.
Varm fladbrødene et par minutter i ovnen og top dem med lidt græsk yoghurt, et par kødboller og bagte tomater.
8.
Smuldr feta på toppen og drys med ekstra persille og mynte.
SPISETID opskrift
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8249 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
516 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
26.4 %
8.0 g
Kulhydrat:
14.5 %
4.4 g
Fedt:
59.1 %
8.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;