Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Græskarrisotto med bagt græskar, spinat og chorizo
Græskarrisotto med bagt græskar, spinat og chorizo
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 håndfuld frisk salvie
750 g butternut squash
salt og peber
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
1 løg
150 g chorizopølser
1 spsk smør
200 g risottoris
1.5 dl hvidvin
7.5 dl hønsebouillon eller grøntsagsbouillon
250 g frisk spinat
75 g parmigiano reggiano
Sådan gør du
1.
Skær græskar i tern på 1½ cm.
2.
Kom dem i en bradepande, og vend med iturevne salvieblade, lidt salt, peber og 2 spsk. olivenolie.
3.
Bag dem i ovnen i 20 min. ved 190°C.
4.
Tag halvdelen af de bagte græskartern fra, og mos dem groft med en gaffel.
5.
Hold resten lunt.
6.
Hak hvidløg fint, og skær løg i små tern.
7.
Skær chorizo i tynde skiver.
8.
Smelt smørret i en pande, og steg løg og chorizo sammen i 5 min. ved middel varme.
9.
Tilsæt hvidløg og ris, og steg videre i 2 min.
10.
Krydr med lidt salt og peber.
11.
Hæld hvidvin på, og lad det koge ind til halvdelen.
12.
Begynd så at tilsætte bouillon lidt ad gangen.
13.
Rør rundt undervejs, og lad risene absorbere det meste af væsken, før der tilsættes mere.
14.
Fortsæt i 12-15 min. til al væsken er brugt, og risene er al dente.
15.
Kom græskarmosen, spinat og parmesan i, og vend det hele, så spinaten falder sammen.
16.
Top risottoen med bagte græskarstykker, og servér.
SPISETID opskrift
Hovedret
Efterår
Vinter
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9167 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
371 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
15.1 %
3.3 g
Kulhydrat:
38.7 %
8.5 g
Fedt:
41.5 %
4.2 g
Alkohol:
4.7 %
0.6 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;