HjemOpskrifterGrand prix rejecocktail

Grand prix rejecocktail

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 300 g kæmperejer
  • 1 moden mangofrugt, i tern
  • 2 modne avocadoer, i tern
  • 1 bundt grøn asparges
  • 0.5 icebergsalat i mindre stykker
  • 1 dl frisk basilikum, i strimler
    Passionsfrugtdressing:
    • kødet fra 3 passionsfrugter
    • saft af 1 limefrugt
    • 0.5 rød chilipeber, finthakket
      Tilbehør:
      • italiensk brød

      Sådan gør du

      • 1.
        Optø og afdryp rejerne.

      • 2.
        Knæk enden af aspargsne, og skær resten i 2 cm stykker.

      • 3.
        Blanchér Aspargsne i kogende vand i 1 min, hvorefter de skylles i koldt vand og afdryppes.

      • 4.
        Rør alle ingredienser sammen til dressingen.

      • 5.
        Anret lagvis alle ingredienserne til Grand Prix rejecocktailen på en tallerken eller i høje glas.

      • 6.
        Lige inden servering fordeles dressingen over rejecocktailen.

      Næringsindhold:
      Energiindhold for hele retten:
      4376 kj / kcal
      Næringsindhold pr. 100g
      277 kj / 0 kcal
      Energifordeling
      ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
      Fiber: 1.9 g
      Protein: 27 %4.4 g
      Kulhydrat: 27.1 %4.4 g
      Fedt: 45.9 %3.4 g
      Alkohol: 0 %0.0 g
      ;