Grand prix rejecocktail

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


300 g store grønlandske rejer, optøet

1 moden mango i tern

2 modne avocado tern

1 bdt. grønne asparges i 2 cm stykker

1/2 icebergsalat i mindre stykker

1 dl basilikumblade, i strimler



Passionsfrugtdressing:

Kødet fra 3 passionsfrugter

Saft af 1 lime

½ rød chili, finthakket



Tilbehør:

Økologisk italiensk brød

Sådan gør du

Optø og afdryp rejerne. Knæk enden af aspargsne, og skær resten i 2 cm stykker. Blanchér Aspargsne i kogende vand i 1 min, hvorefter de skylles i koldt vand og afdryppes.

Rør alle ingredienser sammen til dressingen. Anret lagvis alle ingredienserne til Grand Prix rejecocktailen på en tallerken eller i høje glas. Lige inden servering fordeles dressingen over rejecocktailen.