HjemOpskrifterGlutenfrie æbleskiver

Glutenfrie æbleskiver

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 160 g Finax Glutenfri Melmix
  • 50 g rørsukker
  • 100 ml sojadrik med vanilje
  • 1.5 dl Arla® Laktosefri yoghurt naturel 1,5%
  • 0.25 tsk stødt kanel
  • 0.25 tsk stødt kardemomme
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk strøget fint havsalt
  • fintrevet skal af 1 appelsin

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland først de tørre ingredienser og tilsæt derefter de våde.

  • 2.
    Rør forsigtigt ingredienserne sammen.

  • 3.
    Dejen skal være tykkere end pandekagedej.

  • 4.
    Varm din æbleskivepande op, kom lidt margarine i hullerne og fyld dem ca. halvt op med dej.

  • 5.
    Sørg for at panden ikke er for varm, da æbleskiverne derved vil blive for hurtigt færdige udenpå, men ikke indeni.

  • 6.
    Vend dem med en strikkepind eller en lille gaffel.

  • 7.
    Servér dem med den traditionelle marmelade og flormelis, eller med en hjemmelavet blåbærsirup - find opskriften her.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4054 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
628 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 7 %2.6 g
Kulhydrat: 87.9 %32.4 g
Fedt: 5.1 %0.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;