Glutenfrie æbleskiver

fork and spoon
Brød og kager
clock
0-30 min
glutenfrie æbleskiver
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

160 g glutenfri mel
50 g rørsukker
1 dl. NATURLI’ sojadrik med vanilje
150 g laktosefri yoghurt naturel
1 knivspids kanel
1 knivspids kardemomme
1 tsk. bagepulver
1 tsk. strøget fint havsalt
Fintrevet skal af 1 appelsin

Sådan gør du

Ca. 14 stk.

Bland først de tørre ingredienser og tilsæt derefter de våde. Rør forsigtigt ingredienserne sammen. Dejen skal være tykkere end pandekagedej. Varm din æbleskivepande op, kom lidt margarine i hullerne og fyld dem ca. halvt op med dej. Sørg for at panden ikke er for varm, da æbleskiverne derved vil blive for hurtigt færdige udenpå, men ikke indeni. Vend dem med en strikkepind eller en lille gaffel. Servér dem med den traditionelle marmelade og flormelis, eller med en hjemmelavet blåbærsirup - find opskriften her.

Energi pr. stk.: 109 kJ / 25,9 kcal
Energifordeling pr. 100g
Protein:  10,5 %
Fedt: 19,2 %
Kulhydrat: 70,3 %