HjemOpskrifterGlutenfrie æbleskiver

Glutenfrie æbleskiver

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 160 g Finax Glutenfri Melmix
  • 50 g rørsukker
  • 100 ml sojadrik med vanilje
  • 1½ dl Arla® Laktosefri yoghurt naturel 1,5%
  • ¼ tsk stødt kanel
  • ¼ tsk stødt kardemomme
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk strøget fint havsalt
  • fintrevet skal af 1 appelsin

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland først de tørre ingredienser og tilsæt derefter de våde.

  • 2.
    Rør forsigtigt ingredienserne sammen.

  • 3.
    Dejen skal være tykkere end pandekagedej.

  • 4.
    Varm din æbleskivepande op, kom lidt margarine i hullerne og fyld dem ca. halvt op med dej.

  • 5.
    Sørg for at panden ikke er for varm, da æbleskiverne derved vil blive for hurtigt færdige udenpå, men ikke indeni.

  • 6.
    Vend dem med en strikkepind eller en lille gaffel.

  • 7.
    Servér dem med den traditionelle marmelade og flormelis, eller med en hjemmelavet blåbærsirup - find opskriften her.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4062 kj / 971 kcal
Næringsindhold pr. 100g
629 kj / 150 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 7.2 %2.7 g
Kulhydrat: 87.1 %32.2 g
Fedt: 5.7 %1.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;