Glutenfri pizza med kartofler

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Glutenfri pizza med kartofler
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

300 g majsmel

150 g boghvedemel

20 g Fiber Husk

2 g salt

1 tsk. Natron

2 æg

4 dl vand
125 g mascarpone

3-4 store kartofler

Salt og sort peber
3 kviste frisk rosmarin

50 g revet mozzarella

1 spsk. olivenolie

Sådan gør du

Bland alle ingredienserne til en smidig blød dej, der minder om en pandekagedej. Fordel dejen med en spatel på en bageplade med bagepapir. Den skal være 3-5 mm høj. Forbag bunden i 10-15 min. ved 220°C. Skær kartofler i tynde skiver på et mandolinjern.
Fordel mascarponen på pizzabunden og læg derefter kartoffelskiver på. Drys med salt, peber og rosmarin og kom lidt ost på toppen. Bages ca. 10 min. ved 220°C. Pynt med lidt mere frisk rosmarin og olivenolie til sidst.

 

Energi pr. person: 2955KJ/706Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,9 g. 
Kulhydrat: 24,9 g.
Fedt: 6,7 g.