Gluten- og laktosefri topping

0-30 min
4 personer

Ingredienser

100 g laktosefri friskost naturel

2 spsk flormelis

20 g laktosefri smør

½ tsk vaniljepulver

2 tsk citronsaft

Pisk laktosefri friskost med elpisker i en skål, kom flormelis i lidt ad gangen og vend blødt, laktosefri smør i blandingen. Smag topping til med vaniljepulver og citronsaft. Opbevar på køl indtil servering hvor der også evt. kan pyntes med lidt hakkede glutenfrie Cookie-O’s kiks.

 

Energi pr. person: 1698 kJ / 404 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 5,5 g

Fedt: 23,0 g

Kulhydrat: 40,5 g

Pisk laktosefri friskost med elpisker i en skål, kom flormelis i lidt ad gangen og vend blødt, laktosefri smør i blandingen. Smag topping til med vaniljepulver og citronsaft. Opbevar på køl indtil servering hvor der også evt. kan pyntes med lidt hakkede glutenfrie Cookie-O’s kiks.

 

Energi pr. person: 1698 kJ / 404 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 5,5 g

Fedt: 23,0 g

Kulhydrat: 40,5 g