HjemOpskrifterGluten- og laktosefri topping

Gluten- og laktosefri topping

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 100 g Arla® Laktosefri friskost naturel
  • 2 spsk flormelis
  • 20 g Arla® Laktosefri smør
  • 0.5 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk friskpresset citronsaft

Sådan gør du

  • 1.
    Pisk laktosefri friskost med elpisker i en skål, kom flormelis i lidt ad gangen og vend blødt, laktosefri smør i blandingen.

  • 2.
    Smag topping til med vaniljepulver og citronsaft.

  • 3.
    Opbevar på køl indtil servering hvor der også evt. kan pyntes med lidt hakkede glutenfrie Cookie-O’s kiks.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1768 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1163 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.0 g
Protein: 7.7 %5.3 g
Kulhydrat: 24.5 %16.8 g
Fedt: 67.8 %21.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;