Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Glaseret medister med søde kartofler og frisk rucolasalat
Glaseret medister med søde kartofler og frisk rucolasalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 spsk smør
800 g medisterpølser
1 spsk olie
1 fed hvidløg
2 kviste frisk rosmarin
1 spsk ahornsirup
2 spsk grov sennep
0.5 tsk sort peber
0.5 tsk salt
søde kartofler:
800 g søde kartofler
1 spsk olivenolie
0.5 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet peber
salat:
1 fennikel
2 æbler
50 g rucolasalat
0.5 citron
30 g ristede pinjekerner
Sådan gør du
1.
Kom medisteren i letsaltet vand, og lad den simre i cirka 10 minutter.
2.
Dup medisteren godt af med køkkenrulle, og rids den på skrå.
3.
Steg medisteren på en stegepande med smør, olie, et fed hvidløg og rosmarin.
4.
Bland ahornsirup og sennep sammen i en skål, og smag til med sort peber og salt.
5.
Når medisteren er sprød og har en gyldenbrun farve, pensles den med sennepsblandingen.
6.
Lad den derefter stege videre, til den er glaseret.
7.
Skær de søde kartofler i både, kom dem i et ildfast fad og dryp med olie.
8.
Drys med salt og sort peber, og tilbered kartoflerne i ovnen ved 180 C i ca. 30-35 minutter.
9.
Snit fennikel fint, gerne med et mandolinjern, og læg fennikelskiverne i iskoldt vand, så de bliver sprøde.
10.
Skær æblerne i tynde skiver.
11.
Bland rucolasalat, fennikel, æbleskiver, citronsaft og ristede pinjekerner sammen til en salat.
12.
Skær medisteren i store stykker, og servér sammen med søde kartofler og frisk rucolasalat.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13565 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
568 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
15.9 %
5.3 g
Kulhydrat:
28 %
9.4 g
Fedt:
56.1 %
8.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;