HjemOpskrifterGingerbread-cookiedough ice cream sandwich

Gingerbread-cookiedough ice cream sandwich

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 kager
  • 75 g brun farin
  • 3 spsk lys sirup
  • 1 spsk vand
  • 95 g smør
  • 1 tsk stødt kanel
  • 2 tsk stødt ingefær
  • 0.5 tsk stødt nellike
  • 250 g hvedemel
  • 0.47 liter Ben & Jerry's cookie Dough is

Sådan gør du

  • 1.
    Kom brun farin i en gryde sammen med sirup og vand.

  • 2.
    Kog det op, så farinen smelter, og sluk for varmen.

  • 3.
    Tilsæt smør i tern, og lad det smelte ud i blandingen.

  • 4.
    Tilsæt kanel, ingefær, nellike og hvedemel, og ælt dejen let sammen.

  • 5.
    Lad den hvile i køleskabet i en halv time.

  • 6.
    Rul dejen ud på et let meldrysset bord i ½ cm tykkelse.

  • 7.
    Brug en udstikker til at stikke 12 kager ud, og læg dem på bageplader med bagepapir.

  • 8.
    Evt. overskydende dej kan bages til ekstra kager.

  • 9.
    Bag kagerne i 175°C i 10-12 min.

  • 10.
    Lad kagerne køle helt af.

  • 11.
    Tag isen ud af fryseren i 30 min., til den er blød.

  • 12.
    Spred den ud i en lille bradepande i ca. 2 cm tykkelse.

  • 13.
    Sæt isen tilbage i fryseren, til den er helt fast.

  • 14.
    Brug samme udstikker som til kagerne, og stik så stykker af isen ud, så de passer mellem to kager.

  • 15.
    Læg dem sammen, og opbevar dem i fryseren, til de skal spises.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13254 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1461 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 4.9 %4.2 g
Kulhydrat: 55.2 %47.4 g
Fedt: 39.9 %15.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;