HjemOpskrifterGalette med kål og butternut squash

Galette med kål og butternut squash

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 150 g grønkål
  • 500 g butternut squash
  • 1 pakke fersk tærtedej
  • 200 g flødeost naturel
  • 0.5 tsk muskatnød
  • 25 g parmigiano reggiano
  • 1 æg til pensling

Sådan gør du

  • 1.
    Skræl squashen og skær den i tern på ca. 1½ x 1½ cm.

  • 2.
    Pluk kålen i mindre stykker.

  • 3.
    Rul tærtedejen ud på en bageplade med bagepapir og smør flødeosten ud på midten.

  • 4.
    Lad ca. 5 cm være fri hele vejen rundt.

  • 5.
    Drys med muskat og kom squashstykker og kål over.

  • 6.
    Kom revet parmesan på toppen.

  • 7.
    Fold dejen forsigtigt ind over fyldet og klem sammen.

  • 8.
    Pensl kanten med æg.

  • 9.
    Bages i ca. 30 min. ved 200°C.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8179 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
694 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 9.8 %4.0 g
Kulhydrat: 26.7 %10.9 g
Fedt: 63.5 %11.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;