Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Galette med kål og butternut squash

30-60 min
4 personer

Ingredienser

500 g butternut squash (ca. ½)

150 g grønkål/palmekål/savojkål

1 rulle fersk tærtedej

200 g flødeost naturel

1 knsp. muskat

25 g revet parmesan

1 æg til pensling 

Om råvarerne

Skræl squashen og skær den i tern på ca. 1½ x 1½ cm. Pluk kålen i mindre stykker. Rul tærtedejen ud på en bageplade med bagepapir og smør flødeosten ud på midten. Lad ca. 5 cm være fri hele vejen rundt. Drys med muskat og kom squashstykker og kål over. Kom revet parmesan på toppen. Fold dejen forsigtigt ind over fyldet og klem sammen. Pensl kanten med æg. Bages i ca. 30 min. ved 200°C. 

 

Energi pr. person: 2474KJ/591Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 4,8 g.

Kulhydrat: 15,7 g.

Fedt: 11,4 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Skræl squashen og skær den i tern på ca. 1½ x 1½ cm. Pluk kålen i mindre stykker. Rul tærtedejen ud på en bageplade med bagepapir og smør flødeosten ud på midten. Lad ca. 5 cm være fri hele vejen rundt. Drys med muskat og kom squashstykker og kål over. Kom revet parmesan på toppen. Fold dejen forsigtigt ind over fyldet og klem sammen. Pensl kanten med æg. Bages i ca. 30 min. ved 200°C. 

 

Energi pr. person: 2474KJ/591Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 4,8 g.

Kulhydrat: 15,7 g.

Fedt: 11,4 g.