Galette med kål og butternut squash

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g butternut squash (ca. ½)

150 g grønkål/palmekål/savojkål

1 rulle fersk tærtedej

200 g flødeost naturel

1 knsp. muskat

25 g revet parmesan

1 æg til pensling 

Sådan gør du

Skræl squashen og skær den i tern på ca. 1½ x 1½ cm. Pluk kålen i mindre stykker. Rul tærtedejen ud på en bageplade med bagepapir og smør flødeosten ud på midten. Lad ca. 5 cm være fri hele vejen rundt. Drys med muskat og kom squashstykker og kål over. Kom revet parmesan på toppen. Fold dejen forsigtigt ind over fyldet og klem sammen. Pensl kanten med æg. Bages i ca. 30 min. ved 200°C. 

 

Energi pr. person: 2474KJ/591Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 4,8 g.

Kulhydrat: 15,7 g.

Fedt: 11,4 g.