4 personer
500 g butternut squash (ca. ½)
150 g grønkål/palmekål/savojkål
1 rulle fersk tærtedej
200 g flødeost naturel
1 knsp. muskat
25 g revet parmesan
1 æg til pensling
Skræl squashen og skær den i tern på ca. 1½ x 1½ cm. Pluk kålen i mindre stykker. Rul tærtedejen ud på en bageplade med bagepapir og smør flødeosten ud på midten. Lad ca. 5 cm være fri hele vejen rundt. Drys med muskat og kom squashstykker og kål over. Kom revet parmesan på toppen. Fold dejen forsigtigt ind over fyldet og klem sammen. Pensl kanten med æg. Bages i ca. 30 min. ved 200°C.
Energi pr. person: 2474KJ/591Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,8 g.
Kulhydrat: 15,7 g.
Fedt: 11,4 g.