Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Fyldte butternut squash med rissalat og krydderurter
Fyldte butternut squash med rissalat og krydderurter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 spsk olivenolie
2 butternut squash
1 tsk paprika + ekstra til drys
250 g yoghurt 10%
Rissalat:
1.5 dl risblanding med vilde ris
2 dl vand
1 knivspids salt og peber
100 g mandler
100 g tørrede abrikoser
50 g rosiner
1 bundt bredbladet persille
1 håndfuld frisk mynte
2 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
Sådan gør du
1.
Halvér squashene, og skrab kernerne ud.
2.
Læg dem med skæresiden op i et ovnfast fad, og smør med olivenolie.
3.
Krydr med lidt salt og peber, og drys 1 tsk. paprika over.
4.
Bag squashene ved 180°C i 30 min.
5.
Skyl risene i en sigte, og kom dem i en gryde med vand og lidt salt.
6.
Lad dem simre under låg i 12 min., og lad dem herefter trække i 10 min.
7.
Hak mandlerne groft, og rist dem gyldne på en tør pande eller i ovnen ved 180°C i 8-10 min.
8.
Skær abrikoser i strimler, og vend dem i risene sammen med rosiner.
9.
Hak persille og mynte groft, og kom dem i risene sammen med 2 spsk. olivenolie, 2 spsk. citronsaft og de ristede mandler.
10.
Smag til med salt og peber.
11.
Kom rissalaten i de bagte squash – top med yoghurt og et drys paprika.
SPISETID opskrift
Hovedret
Efterår
Vinter
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10388 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
352 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.4 g
Protein:
12.1 %
2.5 g
Kulhydrat:
44.6 %
9.2 g
Fedt:
43.3 %
4.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;