Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Fyldt kalkunbryst med valnødder, abrikoser og dadler
Fyldt kalkunbryst med valnødder, abrikoser og dadler
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
700 g kalkuner bryst
20 g smør til bruning
50 g valnøddekerner
50 g tørrede abrikoser
50 g dadler
20 g hakket kruspersille
bomuldssnor
salt & sort peber
spidskålssalat
500 g spidskål i mundrette stykker
citronfløde
2 dl fløde
0.5 dl friskpresset citronsaft
1 tsk sukker
friskkværnet peber
tilbehør: ovnbagte kartoffel
pynt: kruspersille
Sådan gør du
1.
Skær kalkunbrystet halvt igennem på tværs.
2.
Bank det lidt fladt med hånden Krydr med salt og peber.
3.
Varm en pande op med smør og sauter valnødder, abrikoser og dadler til det er lunt og blødt.
4.
Kom de tørrede frugter på kalkunbrystet og drys med hakket persille.
5.
Rul det sammen og snør det med bomuldssnor.
6.
Brun brystet af på panden med de tørrede frugter og kom det i et ovnfast fad.
7.
Steg kalkunbrystet i ovn ved 190 grader i 40 min.
8.
Lad det hvile lidt inden snoren fjernes og skæres i skiver.
9.
Kom fløde i en skål med citron, sukker og kværnet peber, piskes lidt og stilles koldt i ½ time.
10.
Kom snittet spidskål i koldt vand, så det bliver sprødt.
11.
Inden servering slynges spidskål tørt og vendes med den let tyknede citronfløde.
12.
Servér skiver af det fyldte kalkunbryst med sprød spidskålssalat vendt med citronfløde.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7391 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
450 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
37.5 %
9.9 g
Kulhydrat:
21.5 %
5.7 g
Fedt:
41 %
5.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;