Sådan gør du
Tilberedning
1.
Hæld hyldeblomstsaft ned i en lille flad skål.
2.
Sæt den i fryseren og lad den fryse helt.
3.
Skrab den frosne hyldeblomstsaft ud med en ske eller gaffel, så det bliver til en granita.
4.
Kom hyldeblomstgranitaen ned i et champagneglas, pres lidt lime over, og top af med Nozeco.
Servering
Pynt med tynde skiver limeskal, mynte og en drinkpinde med brombær. Skål!
TIP
Hvis du vil have den mere ”let” i smagen, kan du tilføje et par cl danskvand.
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
574 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
675 kj / 0 kcal
EnergifordelingFiber: | | 0.6 g |
Protein: | 0.6 % | 0.2 g |
Kulhydrat: | 99.1 % | 39.4 g |
Fedt: | 0.3 % | 0.0 g |
Alkohol: | 0 % | 0.0 g |