HjemOpskrifterFrittata med bønner, kartofler og grønt

Frittata med bønner, kartofler og grønt

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 10 æg
  • salt & peber
  • 300 g kolde, skrællede kartofler
  • 1 dåse hvid bønne
  • 1 Bunch bredbladet persille
  • 1 bæger frisk basilikum
  • 2 spsk olivenolie
  • 125 g frisk spinat
  • 2 tsk chiliflager

Sådan gør du

  • 1.
    Pisk æggene sammen med lidt salt og sort peber.

  • 2.
    Skær kartofler i tern.

  • 3.
    Skyl bønnerne, og hak persille og basilikum groft.

  • 4.
    Varm olien i en stor pande, og kom kartoflerne i.

  • 5.
    Steg dem i et par minutter, og tilsæt spinat.

  • 6.
    Lad spinaten falde sammen, og lad væden koge ind.

  • 7.
    Tilsæt bønner, persille og basilikum, og vend det sammen med lidt salt og peber.

  • 8.
    Hæld æggene over, og flyt lidt rundt i det.

  • 9.
    Sænk varmen, og kom låg på.

  • 10.
    Lad frittataen stege færdig i 5-8 min., til æggene har sat sig.

  • 11.
    Drys med chiliflager.

  • 12.
    Servér med godt brød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9956 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
684 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 5.9 g
Protein: 27.3 %11.0 g
Kulhydrat: 39.6 %15.9 g
Fedt: 33.1 %6.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;