Friskost med portvinsmarineret frugt og

fork and spoon
Snacks
clock
0-30 min
Friskost med portvinsmarineret frugt og nødder
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 l yoghurt naturel

½ tsk fint salt

1 tsk citronsaft

50 g tørrede tranebær
50 g lyse rosiner eller sultanas

50 g valnødder

1½ dl  portvin

Sådan gør du

Bland yoghurt med salt og citronsaft. Læg en sigte over en skål, og kom to lag ostelærred i. Hæld yoghurt-blandingen i, saml stoffet henover yoghurten, og lad det stå i 24 timer i køleskabet, mens væden drypper ned i skålen. Kom tranebær, rosiner og valnødder i en skål og hæld portvin over. Lad det trække i 24 timer. Tag friskosten ud af klædet, og kom over i en skål eller tallerken. Server med de marinerede frugt og nødder. 

 

Energi pr. person: 494KJ/118Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 3,8 g.

Kulhydrat: 10,8 g.

Fedt: 5,4 g.