HjemOpskrifterFriskost med portvinsmarineret frugt og

Friskost med portvinsmarineret frugt og

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 l Kløver® sødmælksyoghurt naturel
  • 0.5 tsk fint salt
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • 50 g tørrede tranebær
  • 50 g lyse rosiner
  • 50 g valnøddekerner
  • 1.5 dl portvin

Sådan gør du

  • 1.
    Bland yoghurt med salt og citronsaft.

  • 2.
    Læg en sigte over en skål, og kom to lag ostelærred i.

  • 3.
    Hæld yoghurt-blandingen i, saml stoffet henover yoghurten, og lad det stå i 24 timer i køleskabet, mens væden drypper ned i skålen.

  • 4.
    Kom tranebær, rosiner og valnødder i en skål og hæld portvin over.

  • 5.
    Lad det trække i 24 timer.

  • 6.
    Tag friskosten ud af klædet, og kom over i en skål eller tallerken.

  • 7.
    Server med de marinerede frugt og nødder.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5670 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
433 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.6 g
Protein: 13.9 %3.6 g
Kulhydrat: 29.1 %7.4 g
Fedt: 44.7 %5.2 g
Alkohol: 12.3 %1.8 g
;