Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Friskost med portvinsmarineret frugt og
Friskost med portvinsmarineret frugt og
Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 l Kløver® sødmælksyoghurt naturel
0.5 tsk fint salt
1 tsk friskpresset citronsaft
50 g tørrede tranebær
50 g lyse rosiner
50 g valnøddekerner
1.5 dl portvin
Sådan gør du
1.
Bland yoghurt med salt og citronsaft.
2.
Læg en sigte over en skål, og kom to lag ostelærred i.
3.
Hæld yoghurt-blandingen i, saml stoffet henover yoghurten, og lad det stå i 24 timer i køleskabet, mens væden drypper ned i skålen.
4.
Kom tranebær, rosiner og valnødder i en skål og hæld portvin over.
5.
Lad det trække i 24 timer.
6.
Tag friskosten ud af klædet, og kom over i en skål eller tallerken.
7.
Server med de marinerede frugt og nødder.
Snacks
SPISETID opskrift
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5670 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
433 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.6 g
Protein:
13.9 %
3.6 g
Kulhydrat:
29.1 %
7.4 g
Fedt:
44.7 %
5.2 g
Alkohol:
12.3 %
1.8 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;