HjemOpskrifterFriskost med portvinsmarineret frugt og

Friskost med portvinsmarineret frugt og

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 10 dl Kløver® sødmælksyoghurt naturel
  • ½ tsk fint salt
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • 50 g tørrede tranebær
  • 50 g lyse rosiner
  • 50 g valnøddekerner
  • 1½ dl mørk portvin

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland yoghurt med salt og citronsaft.

  • 2.
    Læg en sigte over en skål, og kom to lag ostelærred i.

  • 3.
    Hæld yoghurt-blandingen i, saml stoffet henover yoghurten, og lad det stå i 24 timer i køleskabet, mens væden drypper ned i skålen.

  • 4.
    Kom tranebær, rosiner og valnødder i en skål og hæld portvin over.

  • 5.
    Lad det trække i 24 timer.

  • 6.
    Tag friskosten ud af klædet, og kom over i en skål eller tallerken.

  • 7.
    Server med de marinerede frugt og nødder.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6412 kj / 1532 kcal
Næringsindhold pr. 100g
490 kj / 117 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.6 g
Protein: 12.5 %3.6 g
Kulhydrat: 36.7 %10.6 g
Fedt: 39.9 %5.3 g
Alkohol: 10.9 %1.8 g
;