HjemOpskrifterFriskost med nødder og oregano

Friskost med nødder og oregano

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g flødeost naturel 25%
  • 100 g frisk gedeost
  • 50 g valnøddekerner
  • 50 g afskallede usaltede pistacienødder
  • 1 spsk finthakket frisk oregano
  • ½ tsk flagesalt
  • ½ tsk groftkværnet peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør flødeost og gedefriskost sammen.

  • 2.
    Læg et stykke plastfolie i en lille skål, så det går ud over kanterne og kom osteblandingen i.

  • 3.
    Pres det ned i skålen og pak kanterne ind over.

  • 4.
    Sæt osten i fryseren i 30 min, så den bliver en smule fast uden på, uden dog at være helt hård.

  • 5.
    Hak valnødder og pistacienødder mellemfint og bland med oregano, salt og peber.

  • 6.
    Læg nøddeblandingen i en dyb tallerken og tag osten ud af plastfolien og placer på nødderne.

  • 7.
    Rul forsigtigt osten i nøddeblandingen, så alle sider bliver dækket.

  • 8.
    Sæt osten i køleskabet, til den skal serveres.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5413 kj / 1294 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1330 kj / 318 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.1 g
Protein: 11.8 %9.3 g
Kulhydrat: 7.2 %5.6 g
Fedt: 81 %29.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;