Friskost med nødder og oregano

fork and spoon
Snacks
clock
30-60 min
Friskost med nødder og oregano
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

200 g flødeost naturel

100 g gedefriskost

50 g valnødder

50 g pistacienødder, afskallede og usaltede

1 spsk. finthakket oregano

½ tsk. flagesalt

½ tsk. groftkværnet sort peber

Sådan gør du

Rør flødeost og gedefriskost sammen. Læg et stykke plastfolie i en lille skål, så det går ud over kanterne og kom osteblandingen i. Pres det ned i skålen og pak kanterne ind over. Sæt osten i fryseren i 30 min, så den bliver en smule fast uden på, uden dog at være helt hård. Hak valnødder og pistacienødder mellemfint og bland med oregano, salt og peber. Læg nøddeblandingen i en dyb tallerken og tag osten ud af plastfolien og placer på nødderne. Rul forsigtigt osten i nøddeblandingen, så alle sider bliver dækket. Sæt osten i køleskabet, til den skal serveres.

 

Energi pr. person: 1392KJ/333Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,1 g.
Kulhydrat: 7,1 g.
Fedt:28,9 g.