Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Friske vietnamesiske forårsruller
Friske vietnamesiske forårsruller
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
16 rispapir
600 g kyllingeinderfileter
2 liter smagsneutral olie
marinade til kyllingeinderfilet:
2 tsk sesamolie
4 spsk sojasauce
1 tsk flydende honning
2 tsk friskpresset limesaft
peanutbutterdip:
1 dl peanuts
1 dåse kokosmælk
4 spsk sojasauce
2 tsk friskpresset limesaft
2 spsk vand
fyld:
100 g kolde kogte glasnudler
100 g revet gulerødder
1 avocado
1 1 rød peberfrugt _obsolete
60 g rød spidskål
60 g savojkål
1 æble
½ dl friske mynteblade
25 g frisk koriander (0.5 dl)
SÅDAN GØR DU
1.
Kom kyllingeinderfilet i et fad.
2.
Bland alle ingredienser til marinaden sammen og hæld marinaden over kyllingen.
3.
Lad det trække tildækket i 15 minutter ved stuetemperatur.
4.
Rør alle ingredienser til peanutbutterdippen sammen i en skål.
5.
Tilsæt vand og rør dippen til en ensartet konsistens.
6.
Hæld den overskydende marinade fra kyllingen og kassér marinaden.
7.
Kom olie på en varm pande, og steg kyllingeinderfilet ved middelvarme i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne.
8.
Klargør fyldet: Skær avocado i skiver, peberfrugt, spidskål og savojkål i tynde strimler og æble i tynde skiver.
9.
Anret fyld og kylling i mindre stykker på et stort fad.
10.
Brug et fad med kant til koldt vand, hvori rispapiret kan dyppes.
11.
Servér peanutbutterdip til.
12.
Tip til rulning af forårsrullerne: Dyp rispapiret kort i koldt vand.
13.
Selvom rispapiret stadig er fast, skal det nok blive blødt, så undgå at lade det ligge for længe i vandet.
14.
Når rispapiret skal rulles, lægges fyldet på midten af rispapiret i en bunke med fx kål som bund.
15.
Det gør det nemmere at rulle til en ensartet forårsrulle.
16.
Rul den ene ende af rispapiret over fyldet.
17.
Fold rispapiret ind i begge sider og rul derefter til en rulle.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
79463 kj / 18992 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2121 kj / 507 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.6 g
Protein:
3.6 %
4.5 g
Kulhydrat:
5.8 %
7.2 g
Fedt:
90.6 %
52.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;