HjemOpskrifterFrikadelleburger med rødbede-slaw

Frikadelleburger med rødbede-slaw

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 600 g hakket grise- og kalvekød (ca. 10 % fedt)
  • 1.5 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet peber
  • 1 revet løg
  • 1 æg
  • 1 dl sødmælk
  • 1 dl hvedemel
  • 1 tsk røget paprika til stegning
tilbehør:
  • 4 burgerboller
  • 30 g rucolasalat
rødbede-slaw:
  • 200 g revet rødbeder
  • 100 g revet gulerødder
  • 1.5 spsk revet peberrod
  • 2 dl Cheasy® skyr naturel
  • 1 tsk salt
  • friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør hakket kalv og flæsk sejt med salt.

  • 2.
    Kom kværnet peber, revet løg og æg i.

  • 3.
    Rør rundt.

  • 4.
    Tilsæt mælk og hvedemel og rør farsen fast.

  • 5.
    Lad farsen trække i køleskab i ca. 30 minutter.

  • 6.
    Lav rødbede-slaw ved at blande alle ingredienser sammen.

  • 7.
    Varm en gasgrill op (lav til medium varme).

  • 8.
    Form farsen til frikadeller og steg dem på alle sider til frikadellerne er gennemstegte.

  • 9.
    Drys med røget paprika.

  • 10.
    Fortsæt til alt fars er brugt.

  • 11.
    Halvér durum-burgerboller og grill dem på begge sider.

  • 12.
    Anret frikadelleburger med rucola, rødbede-slaw, 2 flækkede grillede frikadeller og sæt toppen af burgerbollen på.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9875 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
584 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 31.7 %10.9 g
Kulhydrat: 35.4 %12.2 g
Fedt: 32.9 %5.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;