Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Fransk kylling med grillede små kartofler
Fransk kylling med grillede små kartofler
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 kylling 1,4 kg
1 grillspyd
revet skal af 3 citroner (usprøjtede)
1 1 helt fed hvidløg i fed
5 friske rosmarinkviste
salt og sort peber
Foliebakke:
½ dl olivenolie
1 aubergine i tern
1 tsk havsalt
100 g grønne oliven, gerne med citron
5 friske rosmarinkviste
600 g kogte små kartofler
revet skal af 3 citroner (usprøjtede)
Tilbehør:
grøn salat
SÅDAN GØR DU
1.
Rengør og skyl kyllingen indeni.
2.
Kom alt fyldet i og stik et stort spyd igennem den fyldte kylling.
3.
Grill den på spyddet eller fladt på grillristen ved indirekte varme i 90 min.
4.
Mål med stegetermometer temperaturen, den skal være 80° C før kyllingen er færdig.
5.
Den sidste halve time inden kyllingen er færdig, kommes foliebakken med kartoffelfyldet på.
6.
Kom kyllingen op på et rent trancherbræt og skær den ud i passende portionsstørrelser, server med kartoffelfyld og grøn salat.
Grill
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12168 kj / 2908 kcal
Næringsindhold pr. 100g
479 kj / 115 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
38.4 %
10.8 g
Kulhydrat:
17.8 %
5.0 g
Fedt:
43.8 %
5.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;