Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Forårssnaps med rabarber
Forårssnaps med rabarber
Måltidstype:
Drikke
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
0.08 dl (0.75 cl) snaps
3 stilke rabarber
4 spsk sukker
1 vaniljestang
25 g frisk ingefær
1 lille sylteglas (1.5 liter)
SÅDAN GØR DU
1.
Rens rabarber grundigt og skær bund og top af.
2.
Skræl rabarber i lange strimler med en tyndskræller, og kom dem i et sylteglas med låg.
3.
Drys sukker over rabarberstrimlerne og ryst det sammen.
4.
Lad det trække i 2-3 timer og ryst sylteglasset et par gange undervejs.
5.
Hæld snaps på sylteglasset og tilsæt 1 flækket vaniljestang og frisk, skrællet ingefær i skiver.
6.
Rør det sammen og luk låget på.
7.
Lad det fyldte sylteglas trække et mørkt og køligt sted, indtil snapsen har den ønskede smag af rabarber.
8.
Lad gerne snapsen trække i 2-3 måneder.
9.
Hold øje med, at rabarberstænglerne ikke bliver brune, ellers tages de op af sylteglasset.
10.
Når den ønskede smag er opnået, filtreres snapsen i et kaffefilter og hældes på en rengjort flaske med prop eller skruelåg.
11.
Snapsen kan holde sig længe mørkt og køligt.
12.
Energi pr. person: 8541 kJ / 2034 kcal Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 0 g Fedt: 0 g Kulhydrat: 6,5 g Alkohol: 26,0 g.
Forår
Kolde drikke
Drinks
Drikke
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1009 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
188 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.3 g
Protein:
3.4 %
0.4 g
Kulhydrat:
85.6 %
9.5 g
Fedt:
3.6 %
0.2 g
Alkohol:
7.4 %
0.5 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;