Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Fond af kraftben
Fond af kraftben
Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
120+ min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
3 liter
1.5 kg kraftben
1 porre
2 løg
3 gulerødder
2 stilke bladselleri
4 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 bundt persille
4 kviste frisk timian
4 liter vand
2 laurbærblade
Sådan gør du
1.
Kom kraftben i en stor bradepande.
2.
Skær løg i kvarte, og skær porre og gulerødder i brede stykker.
3.
Del bladselleri i grove stykker.
4.
Kom det hele i bradepanden sammen med kødet.
5.
Kom hele fed hvidløg i – lad skrællen blive på.
6.
Dryp olivenolie over, og vend det hele rundt, så olien bliver fordelt.
7.
Kom bradepanden i en 200°C varm ovn, og bag det hele i 20 min.
8.
Hæld herefter det hele over i en stor gryde.
9.
Tilsæt persillestængler, laurbærblade og timian, og hæld vandet over.
10.
Lad det simre i 3 timer med låget på skrå.
11.
Sigt suppen, og kom den tilbage i en ren gryde.
12.
Lad den koge ind uden låg i 30 min.
13.
Herefter er fonden klar til brug.
14.
Du kan evt. fryse den i portioner på ½ -1 liter.
SPISETID opskrift
Efterår
Vinter
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1860 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
30 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.3 g
Protein:
8 %
0.1 g
Kulhydrat:
37.7 %
0.7 g
Fedt:
54.3 %
0.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;