9 personer
4 stk. lagkagebunde, lyse
2 poser kagecreme med vaniljesmag (à 90 g)
1 liter mælk
Fyld:
3 dl hindbærmarmelade
300 g jordbær
250 g hindbær
250 g blåbær
Kakaofløde:
3 dl fløde
30 g flormelis
20 g kakaopulver
Pynt:
1 dl citronmelisse
2 røde lys
Tilbered kagecreme efter forskriften på emballagen.
Pisk fløden let, drys flormelis og kakaopulver i blandingen og pisk videre. Pas på at det ikke skiller.
Skyl bær og skær evt. jordbær i kvarte.
Lagkagen lægges sammen lagvis:
Smør lagkagebund 1 med et lag hindbærmarmelade, og et lag kagecreme. Kom stykker af jordbær, hindbær og blåbær på og endnu en lagkagebund. Smør bund 2 med hindbærmarmelade, et lag kagecreme og stykker af jordbær, hindbær og blåbær. Smør bund 3 med hindbærmarmelade, et lag kagecreme og stykker af jordbær, hindbær og blåbær. Kom sidste lagkagebund på og fordel kakaofløde på toppen.
Pynt med jordbær, hindbær, blåbær og citronmelisse.
Energi pr. person: 1719 Kj/ 409 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,75 g.
Kulhydrat: 18,0 g.
Fedt: 6,0 g.