HjemOpskrifterFlorentinerknas med mandler

Florentinerknas med mandler

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

  • 50 g honning
  • 50 g sukker
  • 100 g smør
  • 2 spsk piskefløde
  • 150 g mandler
  • 100 g mørk chokolade

Sådan gør du

  • 1.
    Kom honning, sukker, smør og piskefløde i en kasserolle, og kog det sammen, til sukkeret er helt smeltet.

  • 2.
    Hak mandlerne groft – lad gerne skindet sidde på.

  • 3.
    Kom dem i sukkermassen, og vend det sammen.

  • 4.
    Fordel massen i 16 små papir- eller aluforme til konfekt eller i en silikonemåtte til minimuffins.

  • 5.
    Bag kagerne i 12 min. ved 175 °C.

  • 6.
    Lad dem køle af, og tag dem ud af formene.

  • 7.
    Smelt chokoladen, og dryp den over kagerne i zigzagmønster.

  • 8.
    Opbevar dem i lufttæt beholder, hvor de kan holde sig i op til 10 dage.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10727 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2235 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 6.0 g
Protein: 6 %7.9 g
Kulhydrat: 24.6 %32.4 g
Fedt: 69.4 %41.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;