HjemOpskrifterFløjlsblød fisk i fad

Fløjlsblød fisk i fad

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 citron (usprøjtet)
  • 500 g sejfileter (loins)
  • 1 grøn squash
  • 2 små løg
  • 250 g cherrytomater
  • frisk timian
  • 125 g smør
  • 4 dl jasminris

Sådan gør du

  • 1.
    Skær citron og løg i helt tynde skiver.

  • 2.
    Del squashen på langs og skær den i 1 cm tykke skiver.

  • 3.
    Vend det hele i et ovnfast fad (eller en alubakke) sammen med sej loins, cherrytomater og frisk timian.

  • 4.
    Krydder med salt og peber.

  • 5.
    Skær smøret i skiver og fordel dem over retten.

  • 6.
    Læg stanniol over og bag det i en 225°C forvarmet ovn ca. 35 minutter.

  • 7.
    Kog jasminris som beskrevet på posen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10793 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
729 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 19.6 %8.4 g
Kulhydrat: 43.3 %18.5 g
Fedt: 37.1 %7.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;